Tiedotusvälineille

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi Suviseuroihin!

Ilmoittaudu mediakeskuksen vastaanotossa ja varaudu esittämään henkilökohtainen media-/pressikortti. Ilmoittautumisen yhteydessä saat median edustajille suunnatun Suviseurojen infopaketin. Avustamme myös muun materiaalin hankkimisessa sekä opastamme seura-alueella liikkumisessa tarvittaessa.

Mikäli haluatte kuvata tai haastatella omavalvonta-alueilla, pyydämme olemaan yhteydessä mediakeskukseen, jotta voimme järjestää vierailun viranomaisvaatimusten mukaisesti.

Lisäksi pyydämme huomioimaan ehtoollisen vieton erityisluonteen ja kunnioittamaan ehtoollisvieraiden yksityisyydensuojaa. Myös kuvaamisen seura-alueella toivomme tapahtuvan seuratapahtuman luonne huomioiden. Voit tutustua myös seuravieraiden ohjeistukseen: 

Some- ja nettietiketti suviseuravieraille (77,1 KB)

Olette sydämellisesti tervetulleita - tapaamme Suviseuroissa!

Mediakeskus

Mediakeskuksesta on saatavissa Suviseuroissa tuotetut päivätiedotteet. Mediakeskuksessa työskentelee tiedotussihteereitä ja mediaoppaita sekä Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen julkaiseman Päivämies-lehden toimituksen väkeä. Siellä on myös kuvapalvelun kuvaajien ja kuvatoimittajien sekä Suviseurojen internetsivujen ja sosiaalisen median ylläpitäjien työtilat. Mediakeskuksen henkilökunta auttaa toimittajia sekä tarjoaa tietoa suviseuratapahtumasta. He auttavat tarvittaessa myös haastateltavien etsinnässä. 

Mediakeskuksessa on toimittajien käyttöön työtiloja sekä tietokoneita. Keskuksessa on pieni kahvio. Mediakeskuksen löytää seuraamalla opastekylttiä MEDIAKESKUS.

Mediakeskuksen yhteyshenkilö on tiedotustoimikunnan puheenjohtaja ja tiedotusvastaava Merja Sorjanen. Hän on tarvittaessa median käytettävissä jo ennen Suviseuroja. Yhteyden häneen saa joko sähköpostitse suviseuratiedotus(at)suviseurat.fi 
tai puhelimella 040 5879 374.  

Kuvapalvelu

Suviseurojen kuvapalvelu toimii mediakeskuksessa ja on tiedotusvälineiden edustajien käytettävissä. Kuvapalvelu tuottaa Suviseuroista otettua kuvamateriaalia ja toimii Suviseurojen kuvatoimistona. Kuvia julkaistaan muun muassa Suviseurojen internetsivuilla ja Päivämies-lehdessä.

Kuvamateriaalia on mahdollista tilata tiedotusvälineiden julkaisukäyttöön osoitteesta kuvapalvelu(at)suviseurat.fi. Tiedotusvälineet saavat käyttöönsä laadukkaita kuvia myös flickr-tililtä.

Tiedotustilaisuudet

Torniossa 1.–4.7.2016 pidettävien Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurojen tiedotustilaisuudet pidetään seurakentän mediakeskuksen yhteydessä olevassa kokoustilassa. Pyydämme kiinnittämään huomiota, että viralliset mediatilaisuudet pidetään jo ennen perjantaina 1.7.2016 pidettäviä avajaisia.

Suviseuraorganisaation tiedotustilaisuus pidetään keskiviikkona 29.6.2016 klo 13.00. Tiedotustilaisuudessa kerrotaan Tornion suviseurajärjestelyistä ja senhetkisestä tilanteesta seurakentällä.

SRK:n tiedotustilaisuus pidetään torstaina 30.6.2016 klo 13.00. Tilaisuus käsittelee ajankohtaisia uskoon liittyviä teemoja.

Tervetuloa Suviseuroihin ja mediatilaisuuksiin!

Ystävällisin terveisin

Tornion suviseurojen tiedotustoimikunta