Asuntovaunun ja -auton vuokranantajalle

Olette vuokranneet asuntovaununne/ -autonne suviseuramajoitukseen paikalle tuotuna. Tässä muutamia ohjeita helpottamaan vaunun tai auton tuomista suviseura-alueelle.

Suviseura-alue on avoinna vuokraajille jo tiistaina 28.6. klo 18.00-22.00. Toivomme, että tuotte vaununne/autonne seura-alueelle tällöin. Suviseura-alue avataan virallisesti ke 29.6. klo 9.00. Suviseurat päättyvät maanantaina 4.7. klo 14.00 alkaviin päätösseuroihin. Voitte noutaa kalustonne suviseura-alueelta joko vuokrasuhteen päätyttyä tai viimeistään seuraavana päivänä suviseurojen päättymisen jälkeen eli tiistaina 5.7.2016.

Vuokravaunuille ja -autoille on varattu suviseura-alueelta oma alue. Tuodessasi kalustoa seurakentälle, aseta tuulilasiin A4-kokoinen lappu, johon on kirjoitettu selkeän paksusti VV.

Lähestyessäsi seura-aluetta, seuraa Vuokravaunut-opasteita. Liikenteenohjaajat näyttävät vaunulle/autolle oikean paikan.

Vuokravaunualue on ruudutettu siten, että jokaiselle vaunulle/autolle on varattu tontti, joka on numeroitu. Näin vuokralainen löytää kohteensa.

Oheisena linkki, josta voit tulostaa avaintenvälityslomakkeen . Täytetty lomake ja asuntovaunun/ -auton avaimet jätetään kirjekuoressa majoitustoimistoon tai vuokravaunualueen päivystävälle vastuuhenkilölle. Kun vuokralainen noutaa avaimen majoitustoimistosta, perimme välitysmaksun 15€.

Avaintenvälityslomake (186,3 KB)

Huomioithan, että vuokranantajan ja vuokralaisen tulee sopia keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päätyttyä.

Lisätietoja majoitusmyynnistä päivystysaikoina 040 3532681.

Suviseura-alueelle majoittuu Suviseurojen aikana kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä tulee näkymään myös lähialueen liikenteen ruuhkautumisena. Toivomme malttia liikenteessä!