Info

Aukioloajat:

  • keskiviikko               12 - 22
  • torstai - sunnuntai  8 - 22
  • maanantai                8 - 15

Infopisteestä voit ostaa päivän lehdet. Siellä myydään myös lasten turvarannekkeita ja suihkulippuja. Saat tietoa seura-alueen palveluista, aikatauluista ja lähialueen palveluista. Voit myös itse etsiä tietoa yleisöpäätteeltä tai tulostaa vaikkapa matkalipun. Tervetuloa infoon!

 

Kenttäpankki

Aukioloajat

  • torstai                            12 - 19
  • perjantai - sunnuntai  11 - 18
  • maanantai                    10 - 13

Suviseuroissa voi maksaa käteisellä ja pankki-, Visa-, MasterCard-, Visa Electron-, Diners Club- ja American Express -korteilla. Suviseuroissa suositellaan käyttämään aina kuin mahdollista pankkikorttia tai sen lähimaksuominaisuutta. 

Suurin kassoilla käytettävä seteli on 50 €. Sitä suuremmat setelit voi vaihtaa kenttäpankista. Kenttäpankista voi nostaa käteistä rahaa pankkikortilla ja Visa Electron -kortilla. Rahaa nostettaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Kansainvälisyyspalvelu

Kansainvälisyyspalvelu palvelee ulkomailta saapuvia vieraskielisiä seuravieraita. Suurimmat vierasryhmät saapuvat Venäjältä ja Virosta. Perinteisesti saamme vieraita myös Ruotsista, USA:sta ja Kanadasta sekä nykyisin myös Afrikan maista.

Kansainvälisyyspalvelun toimisto palvelee ulkomaalaisten kohtauspaikkana ja info-pisteenä. Seurapuheita tulkataan viittomakielelle, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, ja unkariksi. Seura-alueella tulkkauksia voi kuunnella radiolaitteilla, joita lainataan kansainvälisyyspalvelusta.

Tämän lisäksi tulkattavia puheita voi kuunnella myös Suviseurojen internetsivuilla sekä reaaliaikaisena suoratulkkauksena että tallenteina jälkeenpäin. Tulkkauksia pääsee kuuntelemaan ohjelmasivulta. Tulkatut kielet on merkitty seuraohjelmaan. Maan lippu toimii soittimen käynnistyspainikkeena.

Suviseurojen pitkässä lippurivistössä 19 lippua edustaa niitä maita, joissa SRK tekee lähetystyötä.

Sunnuntaina 3. heinäkuuta pidetään jumalanpalvelukset englanniksi ja ruotsiksi. Kello 10 on englanninkielinen jumalanpalvelus Kemin kirkossa. Sinne on maksullinen linja-autokuljetus, joka lähtee Suviseurojen linja-autoasemalta. Ruotsinkielinen jumalanpalvelus järjestetään Haaparannan kirkossa kello 12.

Aukioloajat:

  • torstai - sunnuntai  9.00 - 21.00
  • maanantai                9.00 - 15.30