fi en ru et de fr es hu Viittomakieli

Inkvartering

Vi säljer platser i grupplogi och förmedlar privat logi. I vår nätbutik erbjudes logimöjligheter i olika prisklasser och av olika slag för mötesgästerna.

 

Grupplogi

Vasa traktens skolor har reserverats till användning av mötesgäster. Klassrum har reserverats för familj- och grupplogi. Grupptransport är ordnat från vissa skolor i Vasa centrum till mötesplatsen vilket underlättar mötesdeltagare:

- du sparar parkeringsavgifter och letandet av P-platser i stadens centrala delar

- du får ditt bagage direkt till din logis dörr

- du når lätt det centrala området av mötesplatsen

- bussresa tillsammans med andra mötesgäster är praktisk och problemfri

 

Privat inkvartering

 

Vi förmedlar privat logi dvs. rum, lägenheter, egnahemshus, sommarstugor, husvagnar och -bilar erbjudna av privatpersoner. Ett särskilt område är reserverat inom mötesområdet för förhyrda husvagnar och husbilar och bara dit transporterade vagnar och bilar förmedlas genom  inkvarteringsbyrån. Hyresgästen och hyresvärden kommer sinsemellan överens om hyresvillkoren. Hyresvärden lämnar vagnsnyckeln till Inkvarteringsbyrån, där hyresgästen hämtar den. Förmedlingsavgiften är 15€ och den betalas av hyresvärden.

 

Försäljning av logi

Nätbutiken är öppen till den 28.6.2015

Telefonförsäljning har jour må–fre kl. 18–20 och lö kl. 10–13 på tel. 040 648 3377. Vi ber mötesgäster använda främst nätbutik och betala via nätbank.

Kontaktuppgifter till försäljningen: majoitus@suviseurat.fi

Gå till nätbutiken här.

 

http://kauppa.suviseurat.fi/