fi en ru et de fr es hu Viittomakieli

Sommarmötesmärket (807,7 kB)

Sommarmötesmärket (807,7 kB)

Till media

Journalister är välkomna till Suviseurat och till dess presskonferenser. Suviseurats presscenter står till journalisternas förfogande på sedvanligt sätt. Till mötesområdet hittar man genom att mata in Södersundstigen 64, Vasa i navigatorn.

 

Suviseurats presskonferenser

Suviseurats presskonferenser anordnas i presscentrets möteslokaler. Mötesorganisationens informationsträff anordnas onsdagen 24.6 kl.13.00. SRK: s presskonferens är torsdag 25.6 kl.13.00

 

Bildtjänst

Suviseurats bildtjänst finns i presscentret och är tillgängligt för medias representanter. Bildtjänsten producerar bildmaterial från suviseurat och verkar som suviseurats bildbyrå. Bilder publiceras bland annat på suviseurats webbsidor och i tidningen Päivämies. Bildmaterial kan beställas till medias publiceringsarbete via kuvapalvelu@suviseurat.fi

Presscenter

Från presscentret kan dagsbulletiner inhämtas. I presscentret arbetar pressekreterare och pressguider. Även folk från tidningen Päivämies som utges av finska fridsföreningars centralorganisation (SRK) finns i presscentret. Även bildtjänstens fotografer och redaktörer samt webbsidornas personal har sina arbetslokaler i presscentret. Presscentrets personal bistår journalister och tillhandahåller information om suviseurat. De hjälper även till med att hitta intervjupersoner vid behov.

 

I presscentret finns arbetslokaler och datorer tillgängliga för journalister. Kaffe och tilltugg finns också i centret. Presscentret hittar man genom att följa skyltar med texten ”MEDIAKESKUS”.

 

Presscentrets öppettider:

onsdag 24.6. kl.11-15

torsdag 25.6. kl.10-18

fredag 26.6. kl. 9-18

lördag 27.6. kl. 9-18

söndag 28.6. kl. 9-18

måndag 29.6. kl.8-12

 

Presscentrets ansvarsperson Kirsti Joensuu

info(at)suviseurat.fi