Tärkeää tietoa sähköpaikoista ja inva-alueesta

Tärkeää tietoa sähköpaikoista ja inva-alueesta

INVA-ALUE- JA SÄHKÖPAIKKAHAKEMUKSET MUHOKSEN SUVISEUROIHIN

INVA-ALUE

INVA-alue on varattu vain niille seuravieraille, joilla on poliisin myöntämä INVA-pysäköintilupa.
INVA-alueelle ei anota paikkaa suviseurojen toimikunnilta etukäteen.

Ota INVA-pysäköintilupa mukaasi ja esitä se seura-alueelle tullessasi liikenteenohjaajalle.

INVA-suihkut ja INVA-WC sijaitsevat lähellä INVA-aluetta. Ne on tarkoitettu ainoastaan liikuntaesteisten tai erityistä tukea tarvitsevien seuravieraiden käyttöön. Omaiset ja saattajat käyttävät yleistä WC:tä ja suihkua.

SÄHKÖPAIKKA-ALUE

Sähköpaikka-alue on varattu niille seuravieraille, jotka sairautensa vuoksi välttämättä tarvitsevat verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta.

Sähköpaikkaa tarvitsevia pyydetään tekemään kirjallinen hakemus ja toimittamaan se etukäteen terveydenhuoltotoimikunnalle, joka jakaa paikat tarvitsijoille käyttötarpeen perusteella.

Uniapnean voimakkaan yleistymisen vuoksi pyydetään sitä koskevissa hakemuksissa määrittelemään kirjallisesti sairauden vaikeusasteen (mielellään myös unenaikaisten hengityskatkosten määrä ja keskimääräinen veren happisaturaatio). Sähköpaikkoja myönnetään uniapnean vaikeusasteen perusteella ensisijaisesti vaikeaa uniapneaa sairastaville. Hakijoiden määrän kasvaessa kaikki edellisvuosina paikan saaneet eivät välttämättä sitä jatkossa enää saa.

Jotta sähköpaikat riittävät niitä välttämättä tarvitseville, suositellaan ensisijaisesti käyttämään omalla akulla toimivia lääkinnällisiä apulaitteita. Selvitä etukäteen, voiko lääkintälaitetta käyttää esimerkiksi lisäakkuun tai auton akkuun erikseen hankittavan invertterin avulla.

Lääkintälaitteiden ja apuvälineiden latauspiste on käytettävissä INVA-alueen vieressä sijaitsevan vanhusten lepopaikan läheisyydessä.  

Lääkintälaitteille varatuilla sähköpaikoilla ei tule käyttää muita sähkölaitteita.

HAKEMINEN

TOIMITA SÄHKÖPAIKKAHAKEMUS JA LÄÄKÄRINTODISTUS TAI MUU SELVITYS SÄHKÖPAIKAN KÄYTTÖTARPEESTA 12.5.2019 MENNESSÄ OSOITTEESEEN:

Terveydenhuoltotoimikunta

Seppo Pöykkö
Ketolanojantie 788
91500 MUHOS

TAI SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEEN

sahkopaikat@suviseurat.fi

Rajoitetun paikkamäärän vuoksi sähköpaikkoja ei voida myöntää enää suviseura-alueelle saapumisen yhteydessä. Kaikki sähköpaikkaa hakeneet saavat kirjallisen vastauksen 27.5.2019 mennessä. Sähköpaikan käyttöoikeuden saanut seuravieras saa vastauksen mukana ohjeet seura-alueelle majoittumista varten.

sähköpaikat suviseurat

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia seurakentältä

01.07.2019

Tervetuloa opistoseuroihin!

Heinäkuu on opistoseurakuukausi! Kolme kristillistä kansanopistoamme järjestää kesäseuroja peräkkäisinä viikonloppuina: Reisjärven opistoseurat  pidetään 12.–14.7., JämsänJatka lukemista >

30.06.2019

Löytötavarat

Suviseurojen aikana kadonneita tavaroita voi tiedustella löytötavaratoimistosta. Löytötavaratoimiston sulkeuduttua vähä-arvoisia löytötavaroita voi tiedustella Muhoksen rauhanyhdistykseltäJatka lukemista >

29.06.2019

Suviseurat Flickr-kuvapalvelussa

Katso, kuinka upealta suviseura-alue näyttää ylhäältä. Löydät huikeat Drone-kuvat ja -videot Suviseurojen Flickristä.  flickr.com/photos/suviseurat #suviseurat

27.06.2019

Aattoseurat alkavat tänään

Aattoseurat alkavat tänään seurateltassa laulutuokiolla kello 12. Kaikki lähetykset kuuluvat myös Kesäseuraradiosta. Tervetuloa kuulolle! https://kesaseuraradio.fi/

26.06.2019

Suviseurat viestii

Suviseurat viestittää ainoastaan virallisten kanaviensa kautta. Voit tutustua suviseurauutisointiin myös sosiaalisen median kanavissa: facebook.com/srksuviseurat twitter.com/SuviseuratJatka lukemista >