Seuraradio

Suviseuroja voi kuunnella suviseurakentällä kenttäradion kautta, eri radiokanavilla ympäri Suomen ja internetissä osoitteessa www.suviseurat.fi. Kenttäradio välittää seurapuheet seura-alueella suomeksi sekä tulkkauksia englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, ranskaksi, venäjäksi, viroksi sekä mahdollisesti espanjaksi ja unkariksi.

Suviseuraradio lähettää ohjelmaa lähes koko Suomen alueelle. Radion käyttöön on pyritty saamaan mahdollisimman monia, seura-aikana vapaina olevia radiotaajuuksia, ja näin seuraradion kuuluvuusalueella on lähes neljä miljoonaa suomalaista. YLE Radio 1 lähettää valtakunnallisen radioinnin suviseuroista sunnuntaina 1.7.2012 klo 18–19.

Suviseuraradion ohjelma on kuultavissa reaaliaikaisena myös internetissä. Seurapuheet ja osa radion ohjelmista tallennetaan suviseurojen verkkosivuille kuunneltavaksi seurojen jälkeen. Seuraradiota voi kuunnella myös uusimmalla VLC soittimella osoitteesta http://playlist.stream.kepit.fi/suviseurat/fi/playlist.m3u8 Uusimman VLC soittimen voit ladata ilmaiseksi osoitteesta http://www.videolan.org/

Radio-ohjelmat (2,3 MB)

Suviseuraradion lähetysten tärkein tehtävä on seurapuheiden välittäminen niille, joilla ei ole mahdollisuutta tulla suviseuroihin. Seurojen väliajoilla radio lähettää toimitettua ohjelmaa. Ohjelmissa kuullaan vanhoillislestadiolaisten elämästä haastateltavien ihmisten omien kokemusten kautta sekä muun muassa Raamatun henkilöihin liittyvä ohjelmasarja.

Suviseuraradio on toiminut vuodesta 1994. Sen työtä organisoi Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen radiotoimikunta yhdessä suviseurojen tiedotustoimikunnan kanssa. Vastaavan toimittajan johdolla radiossa työskentelee lähes 80 talkoolaista. Suurin osa heistä on harrastelijoita, mutta mukana on myös viestinnän opiskelijoita ja ammattitoimittajia. 

Lopen seuraradioon voi lähettää palautetta osoitteeseen radio@suviseurat.fi.

Seuraradion lähetysajat

Ke 27.6.2012 klo 13–22
To 28.6. klo 12–23
Pe 29.6.– su 1.7. klo 7–23
Ma 2.7. klo 7–21

 

Kenttäradio

Suviseurakentällä ja lähialueella voi kuunnella kenttäradiota, jossa on kuultavissa kaikki seurateltan tapahtumat.

Lähes kaikki suviseurasaarnat tulkataan seitsemälle eri kielelle, jotka ovat kuunneltavissa internetin kautta suorana lähetyksenä tai jälkikäteen suomen lisäksi seitsemällä eri kielellä: englanti, ruotsi, venäjä, viro, saksa, ranska ja espanja. Suurin osa saarnoista on kuunneltavissa myös seurakentällä tai sen läheisyydessä FM-radion kautta mainituilla kielillä seuraohjelman mukaisesti.

Tulkkauksien taajuudet kenttäradiossa: MHz
ruotsi 92,9
englanti 88,5
saksa, venäjä, espanja 95,2
ranska, espanja, viro 100,9
Suviseuraradion lähetys kenttäradiossa 102,3

 

Taajuudet koko maassa

Taajuuskartta (30,0 KB)


Katsele lisää kuvia galleriassa...