Tiedotusvälineille

Toimittajat ovat tervetulleita suviseuroihin ja tiedotustilaisuuksiin. Suviseurojen tiedotuskeskus palvelee suviseuroihin saapuvia toimittajia perinteiseen tapaan.

Suviseurojen tiedotustilaisuudet

Suviseurojen tiedotustilaisuudet järjestetään SIL-luokassa, jonne opastetaan tiedotuskeskuksesta.

Ke 27.6.2012 klo 13.00 "Suviseurojen tarkoitus ja järjestelyt"

La 30.6.2012 klo 14.00 "Saarna ja saarnaaja"

Tiedotuskeskus

Suviseura-alueella toimivan tiedotuskeskuksen löytää seuraamalla opaskylttejä LEHDISTÖ / TIEDOTUSKESKUS.

Suviseurojen tiedotuskeskus avataan keskiviikkona 27.6. klo 12 ja se on avoinna seurojen ajan päivittäin klo 8–20. Tiedotuskeskus suljetaan maanantaina 2.7. klo 15.

Tiedotuskeskuksesta on saatavissa suviseuroissa tuotetut päivätiedotteet. Tiedotuskeskuksessa työskentelee tiedotusisäntiä ja -sihteereitä, kuvapalvelun kuvaajia ja kuvatoimittajia, internetsivujen ylläpitäjiä sekä Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen julkaiseman Päivämies-lehden toimituksen väkeä. Tiedotuskeskuksen henkilökunta auttaa toimittajia sekä tarjoaa tietoa suviseuratapahtumasta. He auttavat tarvittaessa myös haastateltavien etsinnässä. 

Tiedotuskeskuksessa on toimittajien käytössä työtilat sekä tietokoneita. Keskuksessa on saatavilla myös kahvia ja välipalaa.

Kuvapalvelu

Suviseurojen kuvapalvelu toimii tiedotuskeskuksen yhteydessä ja on tiedotusvälineiden edustajien käytettävissä. Sähköisessä muodossa olevien kuvien lisäksi tarjolla on samaa informaatiografiikkaa, jota löytyy näiltä kotisivuilta, mutta paino-originaaleja varten grafiikka on saatavissa myös huomattavasti suuremmalla resoluutiolla.

Katsele lisää kuvia galleriassa...