Kesäseuraradio

Voit kuunnella kesäseuraradiota SRK:n Kesäseuraradion kautta. Samaa lähetystä voit kuunnella myös sivun oikealla laidalla olevan "Kuuntele kesäseuraradiota " linkin kautta. Radion tärkein tehtävä on välittää seurapuheet niille, jotka eivät pääse suviseuroihin. Seurojen tauoilla kuulet virsiä ja Siionin lauluja, haastatteluja sekä muita ohjelmia.

Paikallisohjelmissa tutustut Pyhäjokeen ja sen lähipitäjiin. Osa ohjelmista on sisällöltään raamatullisia. Jokaisena päivänä on ohjelmaa myös lapsille. Ajankohtaislähetyksissä uutisoidaan seurojen kulkua ja kerrotaan päiväkohtaiset kuulumiset seurakentältä. Katsauksissa myös raportoidaan seurojen aikana pidettävistä kokouksista ja tiedotustilaisuuksista.

Kesäseuraradio aloittaa lähetykset keskiviikkona 25.6. klo 13. Voit kuunnella radiota reaaliaikaisena myös suviseurojen verkkosivuilla olevan linkin kautta. Seurapuheet ja osa ohjelmista myös taltioidaan sivustolle, joten voit kuunnella niitä itselle sopivana ajankohtana lähetysajan jälkeen.

Kesäseuraradio lähettää myös Jämsän, Reisjärven ja Ranuan kristillisissä opistoissa kesän mittaan järjestettävät opistoseurat suorina lähetyksinä. Suurten seurojen väliviikkoina Kesäseuraradiossa on muun muassa vanhoja saarnoja ja aiempien vuosien suviseuraradion ohjelmia. Lähetys päättyy maanantaina 28.7.2014.

 

Kesäseuraradion taajuudet (52,7 KB)

Kesäseuraradion kuuluvuusaluekartta (787,6 KB)

 

Kesäseuraradio internetissä

Kesäseuraradio on kuunneltavissa kaikkialla internetin kautta. Linkki nettilähetykseen avataan 25.6. suviseurasivuston oikean reunan palstassa. Linkistä avautuu radiosoitin, jossa lähetyksen voi käynnistää. 

Internetin kautta puheita voi kuunnella myös tulkattuna kahdeksalle eri kielelle.

Seurapuheet on kuunneltavissa Seuraohjelma-sivulla päivittäisen ohjelman linkeistä ja tauoilla lähetetyt ohjelmat Kesäseuraradio-sivulla päivittäisen ohjelman linkeistä.

Kenttäradio

Suviseurakentällä ja lähialueella voi kuunnella kenttäradiota, jossa on kuultavissa kaikki seurateltan tapahtumat.

Lähes kaikki suviseurasaarnat tulkataan seitsemälle eri kielelle, jotka ovat kuunneltavissa internetin kautta suorana lähetyksenä tai jälkikäteen suomen lisäksi kahdeksalla eri kielellä: englanti, ruotsi, venäjä, viro, saksa, ranska, espanja ja unkari. Suurin osa saarnoista on kuunneltavissa myös seurakentällä tai sen läheisyydessä FM-radion kautta mainituilla kielillä seuraohjelman mukaisesti.

Kenttäradiotaajuudet

suomenkielinen lähetys 101,5 MHz

englanninkielinen lähetys 103,5 MHz

ruotsinkielinen lähetys 104,4 MHz

vironkielinen lähetys 106,2 MHz

venäjänkielinen lähetys 105,5 MHz

saksan-, espanjan- ja ranskankieliset lähetykset taajuuksilta 103,5; 105,5 ja 106,2 MHz (Tarkempaa tietoa taajuuksista on luettavissa eri kielille painetuista seuraohjelmista, joita saa kansainvälisyyspalvelusta.)