Puhtaanapito

Seura-ajan jätehuolto suoritetaan voimassa olevien jätehuoltomääräysten mukaan. Ravintolassa jätteet lajitellaan bio- ja sekajätteisiin. Majoitusalueilla kaikki jätteet menevät sekajätteisiin. Kierrätettävät juomapullot kerätään niille varattuihin keräilypaikkoihin. Kentällä ja vessojen vieressä olevat jätteiden keräyspisteet on merkitty jätepistekylteillä. Juomapullot ja niiden korkit pannaan keräyspaikoilla oleviin pullopusseihin tai muovikontteihin. Wc-jätteet toimitetaan vessojen yhteydessä oleviin tyhjennyspisteisiin.

Alueelta poislähtiessä on hyvä muistaa siistiä majapaikka ja sen lähiympäristö kaikista roskista. Ensiarvoisen tärkeää on muistaa kerätä kaikki telttojen pystytykseen tarvittavat maakiilat pois. Pienet rautaesineet saattavat olla eläimille haitallisia vielä vuosienkin kuluttua.

Seuravieraita pyydetään huomioimaan, että WC-paperirullia ei ole tarkoitettu heiteltäviksi WC-kaivantoihin. Rullat tukkivat imuauton letkun ja laitteiston ja aiheuttavat lisäkustannuksia jätehuoltoon.