Tiedotusvälineille

Toimittajat ovat tervetulleita suviseuroihin ja tiedotustilaisuuksiin. Suviseurojen mediakeskus palvelee suviseuroihin saapuvia toimittajia perinteiseen tapaan. Suviseura-alueelle löytää laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Mehtäkyläntie 125, Yppäri.

Suviseurojen tiedotustilaisuudet

Suviseurojen tiedotustilaisuudet pidetään mediakeskuksen kokoustilassa. Suviseuraorganisaation tiedotustilaisuus on keskiviikkona 25.6. klo 13. SRK:n tiedotustilaisuus on torstaina 26.6. klo 13.

Mediakeskus

Mediakeskuksesta on saatavissa suviseuroissa tuotetut päivätiedotteet. Mediakeskuksessa työskentelee tiedotussihteereitä ja mediaoppaita sekä Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen julkaiseman Päivämies-lehden toimituksen väkeä. Siellä on myös kuvapalvelun kuvaajien ja kuvatoimittajien sekä internetsivujen ylläpitäjien työtilat. Mediakeskuksen henkilökunta auttaa toimittajia sekä tarjoaa tietoa suviseuratapahtumasta. He auttavat tarvittaessa myös haastateltavien etsinnässä. 

Mediakeskuksessa on toimittajien käyttöön työtiloja sekä tietokoneita. Keskuksessa on saatavilla myös kahvia ja välipalaa. Mediakeskuksen löytää seuraamalla opaskylttiä MEDIAKESKUS.

Mediakeskuksen aukioloajat

keskiviikko 25.6. klo 11 - 15

torstai 26.6. klo 10 – 19

perjantai 27.6. klo 8 – 20

lauantai 28.6.klo 8 – 20

sunnuntai 29.6. klo 8 – 20

maanantai 30.6. klo 8 - 12

 

Mediakeskuksen vastuuhenkilö Taina Palola

suviseuratiedotus(at)suviseurat.fi

p. 040-775 6301

 

Kuvapalvelu

Suviseurojen kuvapalvelu toimii mediakeskuksessa ja on tiedotusvälineiden edustajien käytettävissä. Kuvapalvelu tuottaa suviseuroista otettua kuvamateriaalia ja toimii suviseurojen kuvatoimistona. Kuvia julkaistaan muun muassa suviseurojen internetsivuilla ja Päivämies-lehdessä. Kuvamateriaalia on mahdollista tilata tiedotusvälineiden julkaisukäyttöön osoitteesta kuvapalvelu(at)suviseurat.fi.