Facebookissa

Ota Suviseurat seurantaan Facebookissa, niin saat ajankohtaisimmat tiedot seura-alueelta.

Asuntovaunun ja –auton vuokranantajalle

Olette vuokranneet asuntovaununne/ -autonne suviseuramajoitukseen paikalle tuotuna. Tässä muutamia ohjeita helpottamaan vaunun tai auton tuomista suviseura-alueelle.

Suviseura-alue avataan keskiviikkona 25.6.2014 klo 8.00, mistä alkaen vaunuja voi tuoda seura-alueelle. Suviseurat päättyvät maanantaina 30.6.2014 klo 14.00. Voitte noutaa vaununne/autonne suviseura-alueelta vuokrasuhteen päätyttyä. Suviseura-alueen tulee olla tyhjä asuntovaunuista viimeistään perjantaihin 4.7.2014 mennessä.

Vuokravaunuille ja –autoille on varattu suviseura-alueelta oma alue. Kun saavutte suviseura-alueelle, kertokaa liikenteenohjaajille, että olette tuomassa vaunua tai autoa vuokravaunualueelle. Tällöin liikenteenohjaajat ohjaavat teidät oikealle alueelle ja auttavat vaunun paikoituksessa. Vuokravaunualue on ruudutettu siten, että jokaiselle vaunulle tai autolle on tietystä karttakoordinaatista löytyvä oma tonttinumeronsa, jonka avulla vuokralaisen on helppo paikantaa vaunu tai auto.

Vuokravaunualueella on myös avainten vastaanottopiste, jonne voitte jättää vaununne/autonne avaimet välitettäväksi vuokralaiselle. Avainten vastaanottopisteessä on lomake, johon teitä pyydetään täyttämään vaununne/autonne tiedot sekä teidän ja vuokralaisen yhteystiedot. Avaimet jätetään suljetussa kirjekuoressa avaintenvälityspisteessä päivystäjälle tai siellä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Avainten välityksestä peritään 10 euron välitysmaksu vuokralaiselta. Huomioittehan, että avaintenvälityspalvelu toimii vain vuokrasuhteen alkaessa. Vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päättyessä.

Suviseura-alueella majoittumisesta peritään kenttämaksu, josta vastaa vuokralainen.

Suviseura-alueelle majoittuu suviseurojen aikana kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä tulee näkymään myös lähialueen liikenteen ruuhkautumisena. Toivomme malttia liikenteessä!

Vuokravaunuvastaavan tavoittaa 23.6.2014 alkaen puhelimitse p. 040 648 3377 ja tätä ennen p. 040 765 1510.

Ystävällisin terveisin

Pyhäjoen suviseurojen majoitustoimikunta