Kansainvälisyyspalvelu

Kansainvälisyyspalvelu on vieraskielisten kohtauspaikka ja info-piste sekä ystävätoiminnan toimipiste. Suviseurat on kansainvälinen tapahtuma. Seuravieraita on noin 30 kansallisuudesta. Suurimmat vierasryhmät saapuvat Suomen naapurimaista sekä Yhdysvalloista ja Kanadasta.

Seurapuheita tulkataan viittomakielelle, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja unkariksi. Seura-alueella tulkkauksia voi kuunnella radiolaitteilla, joita lainataan kansainvälisyyspalvelusta.

Tulkattavia puheita voi kuunnella myös Suviseurojen internetsivuilla sekä reaaliaikaisesti että tallenteina jälkeenpäin. Tulkatut kielet on merkitty seuraohjelmaan. Maan lippu toimii soittimen käynnistyspainikkeena.

Suviseurojen lippurivistön 19 lippua edustavat niitä maita, joissa SRK tekee lähetystyötä.

Sunnuntaina 2. heinäkuuta pidetään jumalanpalvelukset englanniksi ja ruotsiksi.  Englanninkielinen jumalanpalvelus on Reposaaren kirkossa. Ruotsinkielinen jumalanpalvelus järjestetään Teljän kirkossa. Jumalanpalvelukset alkavat kello 10, ja niihin on maksullinen linja-autokuljetus, joka lähtee Suviseurojen linja-autoasemalta.

Aukioloajat:

torstai – sunnuntai 9.00 – 21.00
maanantai 9.00 – 15.30