Vuokravaunut

Asuntovaunun ja -auton vuokranantajalle

Verkkokaupan kautta asuntovaunun tai -auton vuokralle antaneille lähetetään juhannukseen mennessä ohjeet kaluston tuomisesta suviseura-alueelle.

Vuokravaunun/-auton tuonti alueelle

Suviseura-alue on avoinna asuntovaunun ja -auton vuokranantajille tiistaina 27.6. klo 16.00-24.00. Toivomme, että tuotte vuokravaununne tai -autonne tällöin alueelle. Suviseura-alue avataan virallisesti  vasta keskiviikkona 28.6. klo 9.00.

Alueelle saavutaan keskiviikkoon 28.6.2017 klo 9.00 asti vain Raumansillan kautta. Tuloreitti kulkee Karjarannantietä pitkin Raumansillalle. Liikenteenohjaajat opastavat asuntovaunullenne tai -autollenne sijoituspaikan seura-alueella.

Vuokravaunuille ja -autoille on varattu seura-alueelta oma alue. Kalustoa tuodessanne kiinnittäkää tuulilasiin A4-kokoinen lappu, johon on kirjoitettu selkeän paksusti VV. Vuokravaunualueella jokaiselle vaunulle/autolle on varattu numeroitu tontti, jotta myös vuokralainen löytää paikan helposti.

Avainten välittäminen

Täyttäkää avaintenvälityslomake ennakkoon. Jättäkää lomake ja asuntovaunun/-auton avaimet kirjekuoressa vuokravaunualueen avaintenvälityspisteellä päivystävälle vastuuhenkilölle tai seura-alueen keskuskentällä sijaitsevaan majoitustoimistoon. Vuokralaisen noutaessa avaimen majoitustoimistosta tai avaintenvälityspisteestä häneltä peritään avaintenvälitysmaksu 15 €.

Huom! Vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päätyttyä.

Tulosta avaintenvälityslomake

Avaintenvälityspisteen aukioloajat:

tiistai 16 – 24
keskiviikko 9 – 22
torstai 8 – 22

Vuokravaunun/-auton haku alueelta

Suviseurat päättyvät maanantaina 3.7. klo 13.30 alkaviin päätösseuroihin. Noutakaa kalustonne suviseura-alueelta joko vuokrasuhteen päätyttyä tai viimeistään tiistaina 4.7.2017.

Lisätietoja voi kysyä majoitusmyynnistä päivystysaikoina 040 353 2681.

Suviseura-alueelle majoittuu Suviseurojen aikana kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä tulee näkymään myös lähialueen liikenteen ruuhkautumisena. Suviseuraorganisaatio toivoo malttia liikenteeseen.