Työvoima

Suviseurat järjestetään talkootyönä. Etukäteen tehdään noin 10 000 ja Suviseurojen aikana vajaa 11 000 työvuoroa. Ennen Suviseuroja tehdään seurojen suunnittelu- ja seura-alueen valmistelutyö. Suviseuratyössä jokaisen työpanos on tärkeä. Työvuoroja löytyy kaikenikäisille.

Talven ja kevään aikana työvuoroihin lupautuneille lähetetään työvuorokutsu sähköpostitse toukokuun aikana. Jos kutsua ei ole tullut, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa roskaposti. Muistathan vastata jokaiseen työvuorokutsun sisältävään sähköpostiin erikseen ja näin kuitata sen saaduksi. Jos sähköpostia ei ole kuitattu saaduksi, lähetetään työvuorokutsut kesäkuun puolivälissä postiosoitteisiin. Myöhemmin työvuoroihin lupautuneet saavat tiedon vain sähköpostilla.

Jos on jotain epäselvää, ota yhteyttä Suviseurojen aikana seurakentällä olevaan työvoimatoimistoon tai työvoimatoimikunnan puhelinnumeroon.

Onko sinulla jo työvuoro Suviseuroihin? Jos sinulla on mahdollisuus tehdä työvuoro Suviseuroissa, tule katsomaan vapaita työvuoroja seurojen aikana työvoimatoimistossa.

Työvoimatoimiston aukioloajat:

keskiviikko – sunnuntai 7 – 22
maanantai 7 – 12

Puh: 040 132 0777
tyovoima.pori2017@gmail.com

Tervetuloa työvuoroon!

Työvoimatoimikunta