Majoitus

Majoitustoimisto

Suviseura-alueella sijaitseva majoitustoimisto palvelee kaikissa majoitukseen liittyvissä asioissa. Majoitustoimistossa on myös kenttämaksupiste.

Suviseurojen majoituskauppa myy ja välittää erilaisia majoitusvaihtoehtoja seuravieraille. Majoituskaupasta voi vuokrata yhteismajoitusta, asuntovaunuja -ja autoja sekä yli 6 km etäisyydeltä suviseura-alueesta sijaitsevaa yksityismajoitusta. Alle 6 km etäisyydellä seura-alueesta olevan yksityismajoituksen välittämisestä huolehtii VisitPori.

Aukioloajat:

keskiviikko 12 – 22
torstai – sunnuntai 8 – 22
maanantai 8 – 14

Sähköposti: majoitus@suviseurat.fi
Puh. 040 132 0790

Koulumajoittujien vastaanotto kouluissa on klo 20–22. Kouluilta tulee poistua aamulla kello kymmeneen mennessä. Koulut suljetaan päivän ajaksi. Yövalvoja huolehtii majoittujien turvallisuudesta klo 22–7. Huomaa, että luokkamajoitukseen ei kuulu enää ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi hankkia majoituskaupasta.

Vuokravaunujen ja -autojen avaimia majoitustoimisto välittää ainoastaan vuokrasuhteen alkaessa. Välityspalkkion (15 €) vuokralainen maksaa noutaessaan avaimen vuokravanualueella sijaitsevasta avaintenvälityspisteestä tai sen kiinni ollessa majoitustoimistosta. Avainten palautuksesta vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään.

Avaintenvälityspisteen aukioloajat:

tiistai 16 – 24
keskiviikko 9 – 22
torstai 8 – 22

Majoitusmyynti

Verkkokaupan majoitusmyynti on avoinna seuravieraille  6.3.–30.6.2017.
Täältä pääset Majoituskauppaan.

Myynnin yhteystiedot ongelmatilanteissa
majoitus@suviseurat.fi
puh. +358 40 132 0792

Asuntovaunujen ja -autojen vuokraus

Majoituskaupasta voi vuokrata asuntovaunuja ja -autoja. Yksityisten vuokraamille ja heidän toimestaan paikalle tuoduille asuntovaunuille ja -autoille on varattu suviseura-alueelta oma erillinen vuokravaunualue. Vuokralainen ja vuokranantaja sopivat keskenään vuokrauksen ehdoista. Vuokranantaja toimittaa vaunun avaimen vuokravaunualueella olevaan avaintenvälityspisteeseen, josta vuokralainen noutaa sen. Avaimenvälityspalkkion 15 € maksaa vuokralainen.

Yksityismajoitus

Yksityisten henkilöiden tarjoamia huoneita, huoneistoja, omakotitaloja ja mökkejä voi vuokrata VisitPorin sivuilta (alle 6 km etäisyydeltä suviseura-alueesta) ja Suviseurojen majoituskaupasta (yli 6 km etäisyydeltä suviseura-alueesta).

Mobiilihotellit

Suviseura-alueelle nousee Suviseurojen ajaksi mobiilihotellikylä, josta seuravieras voi varata itselleen majapaikan. Mobiilihotellihuoneissa on vuodepaikkoja 2-4 henkilölle. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös säädettävä valaistus, usb-pistoke pienlaitteiden lataukseen ja lukko. Suihkut ja WC:t ovat erillisinä mobiilihotellikylässä. Majoituskaupasta voi lukea lisää mobiilihotelleista sekä varata hotellihuoneita.