sv en ru et de fr es hu Viittomakieli

Asuntovaunun ja -auton vuokranantajalle

Olette vuokranneet asuntovaununne/ -autonne suviseuramajoitukseen paikalle tuotuna. Tässä muutamia ohjeita helpottamaan vaunun tai auton tuomista suviseura-alueelle. Suviseura-alue avataan vuokraajille tiistaina 23.6.2015 klo 18.00, mistä alkaen vaunuja voi tuoda seura-alueelle. Suviseurat päättyvät maanantaina 29.6.2015 klo 15.00. Voitte noutaa asuntovaununne/-autonne suviseura-alueelta joko vuokrasuhteen päätyttyä tai viimeistään seuraavana päivänä suviseurojen päättymisen jälkeen eli tiistaina 30.6.2015.

Vuokravaunuille ja -autoille on varattu suviseura-alueelta oma alue. Tuodessasi asuntovaunua seurakentälle, aseta tuulilasiin A4-kokoinen lappu, johon on kirjoitettu selkeän paksusti VV. Näin nopeutat liikenteen ohjausta. Miltä tahansa suunnalta seurakenttää lähestyessäsi, seuraa Vuokravaunut-opasteita. Liikenteenohjaajat näyttävät vaunullesi oikean paikan, mihin jätät vaunusi. Vuokravaunualue on ruudutettu siten, että jokaiselle vaunulle tai autolle on varattu tontti, joka on numeroitu ja merkitty karttaan. Näin vuokralainen löytää kohteensa.

 

 

 

Keskuskentällä sijaitsevassa Majoitustoimistossa on avainten vastaanottopiste, jonne jätetään vaununne/autonne avaimet välitettäväksi vuokralaiselle. Avaimen jätön yhteydessä täytetään lomake, johon teitä pyydetään kirjaamaan vaununne/autonne tiedot sekä teidän ja vuokralaisen yhteystiedot. Avainten välityksestä peritään 15 euron välitysmaksu vuokraajalta. Vuokravaunualueelta on opastus Majoitustoimistoon. Huomioittehan, että avaintenvälityspalvelu toimii vain vuokrasuhteen alkaessa. Vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään avainten luovutuksesta vuokrasuhteen päättyessä. Suviseura-alueella majoittumisesta peritään kenttämaksu, josta vastaa vuokralainen. Vuokravaunuvastaavan tavoittaa puhelimitse 040 648 3377.

Suviseura-alueelle majoittuu suviseurojen aikana kymmeniä tuhansia seuravieraita, mikä tulee näkymään myös lähialueen liikenteen ruuhkautumisena. Toivomme malttia liikenteessä!

Ystävällisin terveisin

Vaasan suviseurojen majoitustoimikunta