sv en ru et de fr es hu Viittomakieli

Suviseuratunnus ja taustagrafiikka (807,7 KB)

Tiedotustilaisuudet


Vaasassa 26. – 29.6.2015 pidettävien Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) suviseurojen tiedotustilaisuudet pidetään seurakentän mediakeskuksen yhteydessä olevassa kokoustilassa. Pyydämme kiinnittämään huomiota, että viralliset mediatilaisuudet pidetään jo ennen perjantaina 26.6.2015 pidettäviä avajaisia.

Suviseuraorganisaation tiedotustilaisuus pidetään keskiviikkona 24.6.2015 klo 13 – 14. Tiedotustilaisuus kertoo Vaasan suviseurajärjestelyistä ja senhetkisestä tilanteesta seurakentällä.

SRK:n tiedotustilaisuus pidetään torstaina 25.6.2015 klo 13 – 14. Tilaisuus käsittelee ajankohtaisia uskoon liittyviä teemoja.

Tervetuloa suviseuroihin ja mediatilaisuuksiin!

Ystävällisin terveisin,

Vaasan suviseurojen tiedotustoimikunta

Tiedotusvälineille

Toimittajat ovat tervetulleita suviseuroihin ja tiedotustilaisuuksiin. Suviseurojen mediakeskus palvelee suviseuroihin saapuvia toimittajia perinteiseen tapaan. Suviseura-alueelle löytää laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Södersundinpolku 64, Vaasa

 

Kuvapalvelu

Suviseurojen kuvapalvelu toimii mediakeskuksessa ja on tiedotusvälineiden edustajien käytettävissä. Kuvapalvelu tuottaa suviseuroista otettua kuvamateriaalia ja toimii suviseurojen kuvatoimistona. Kuvia julkaistaan muun muassa suviseurojen internetsivuilla ja Päivämies-lehdessä. Kuvamateriaalia on mahdollista tilata tiedotusvälineiden julkaisukäyttöön osoitteesta kuvapalvelu(at)suviseurat.fi.

Mediakeskus

Mediakeskuksesta on saatavissa suviseuroissa tuotetut päivätiedotteet. Mediakeskuksessa työskentelee tiedotussihteereitä ja mediaoppaita sekä Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen julkaiseman Päivämies-lehden toimituksen väkeä. Siellä on myös kuvapalvelun kuvaajien ja kuvatoimittajien sekä internetsivujen ylläpitäjien työtilat. Mediakeskuksen henkilökunta auttaa toimittajia sekä tarjoaa tietoa suviseuratapahtumasta. He auttavat tarvittaessa myös haastateltavien etsinnässä. 

Mediakeskuksessa on toimittajien käyttöön työtiloja sekä tietokoneita. Keskuksessa on saatavilla myös kahvia ja välipalaa. Mediakeskuksen löytää seuraamalla opaskylttiä MEDIAKESKUS.

Mediakeskuksen aukioloajat:
keskiviikko 24.6. klo 11 - 15  

torstai 25.6. klo 10 - 18

perjantai 26.6. klo 9 - 18

lauantai 27.6.klo 9 - 18

sunnuntai 28.6. klo 9 - 18

maanantai 29.6. klo 8 - 12

Mediakeskuksen vastuuhenkilö Kirsti Joensuu

info(at)suviseurat.fi