sv en ru et de fr es hu Viittomakieli

Suviseuroihin saapuminen

Päivitetty 28.6.2015 klo 22.25

Suviseurojen paluuliikenne on pahoin tukkeutunut Pännäisten siltatyömaan kohdalla välillä Vaasa-Kokkola. 

Pyydämme ystävällisesti pohjoiseen matkaavia seuravieraita kiertämään Uusikaarlepyyn kautta.

 

 

Päivitetty 28.6.2015 klo 12.15

Hyvät seuravieraat, seura-alueen länsireunalla olevalle Lappholmintielle sekä eteläreunassa olevalle Loisketielle pysäköidyt autot on siirrettävä välittömästi pois. 

Nämä ovat purkuliikenteen tiellä. 

 

Päivitetty 28.6.2015 klo 11.30

Hyvät suviseuravieraat, hinausaputraktorit päivystävät kaikilla majoitusalueilla ja auttavat tarvittaessa kotiin lähteviä seuravieraita. Mikäli olet hinausavun tarpeessa, älä soita liikennetoimistoon vaan ota yhteyttä suoraan traktorin kuljettajaan ja häntä avustavaan liikenteen ohjaajaan. Ennen hinausta laita autoosi hinauslenkki valmiiksi ja vaihde vapaalle. 

Hinausavun saaminen saattaa kestää. Seurakenttä kuivuu aurinkoisessa ja tuulisessa säässä nopeasti ajokuntoiseksi, joten poislähdön kanssa ei kannata pitää kiirettä.

 

Päivitetty 27.6.2015 klo 21.30

Liikennetoimikunnan laskennan mukaan väkimäärä seura-alueella lauantaina klo 18 on 77 000.


Erityisesti sunnuntain päiväkävijöitä ajatellen seuraorganisaatio on vuokrannut lisää paikoitusalueita läheiseltä hevostilalta.  Yhdeksän hehtaarin laidunmaa-alue on hyvä paikoitusalue.


Seura-alueen ja Vaasan keskustan välistä bussiliikennettä on suuren suosion vuoksi lisätty. Liikennöintiin on hankittu kaksi bussia lisää. Bussit kulkevat noin puolen tunnin välein.
 

Päivitetty 27.6.2015 klo 20.50

Vaasasta saapuvia suviseuravieraita pyydetään sunnuntaina jättämään ajoneuvot keskustan pysäköintipaikoille ja käyttämään linja-autokuljetusta seurakentälle. Linja-autojen määrää on lisätty, joten vuoroja ajetaan jatkuvasti.

Päivitetty 26.6.2015 klo 11.30

Suviseuroihin oli perjantaina kello 11.30 mennessä saapunut 55000 suviseuravierasta. Jatkuvasti seuroihin saapuu lisää ihmisiä. Tervetuloa suviseuroihin.

 

Päivitetty 26.6.2015 klo 09.30:

Keskiviikon sateiden jälkeen kenttä on kuivunut odotettua nopeammin. Odotamme tälle päivälle runsain määrin seuravieraita. Tervetuloa suviseuroihin!

 

Päivitetty 25.6.2015 klo 20.30:

Liikenne ruuhkautuu pohjoisen suunnasta saapuessa Sundomin kylän kohdalla. Pyydetään kärsivällisyyttä liikenteeseen.

 

Päivitetty to 25.6.2015 klo 18:00:

Liikennetoimikunta tiedottaa:

Kokkolasta tulevia kehoitetaan kiertämään maantien 749 kautta, jolloin reitti kulkee Kokkola -Pietarsaari­ Uusikaarlepyyn kautta. Näin vältetään Pännäisten siltatyömaa, jossa tämänhetkinen
jonotusaika on noin 45 minuuttia. Vaasan kaupungissa ei ole liikenneruuhkaa.

Toinen tiedote koskee alueelle saapumista. Tällä hetkellä kentän kunto on tyydyttävä ja täyttö sujuu hyvin. Jonotusaika alueella on noin puoli tuntia. Seura­alueella nyt paistava aurinko ja kohtalainen tuulikuivattavat kenttää koko ajan. Osa ajoneuvoista joudutaan edelleen avustamaan paikalleen. Tämä on hyvä huomioida saapuessa seura-alueelle.

Tervetuloa Suviseuroihin!!

 

 

 

Päivitetty to 25.6.2015 klo 15.00: 

Hyvä suviseuravieras. Kenttä on jo kuivunut sen verran, että osa seuravieraista pääsee paikalle jo omin avuin. Jonoja on edelleen. Seura-alueella saapuvia asuntovaunuja ja -autoja pyydetään kiinnittämään vetolenkki ajoneuvon keulaan valmiiksi jo jonotettaessa varmuuden vuoksi. Tämä nopeuttaa seura-alueen täyttämistä, jos joudutaan hinaamaan. Lämpimästi tervetuloa suviseuroihin! 

Toivelaululähetys

 

Kesäseuraradion ohjelmassa on Toivelaululähetys keskiviikkona 24.6.2015 kello 19.00 alkaen. Laulutoiveita voit lähettää sähköpostiosoitteeseen:

toivelaulut@gmail.com

 

Tänä vuonna lapsille ei tarvitse askarrella nimilappuja suviseuroihin


Tänä vuonna suviseuroihin on hankittu iso määrä paperikuiturannekkeita. Ranneke on käytännöllinen ratkaisu parantamaan lasten turvallisuutta eksymistilanteissa. Rannekkeisiin on painettu suviseurojen tunnus ja niissä on hyvin tilaa kirjoittaa lapsen nimi ja vanhempien puhelinnumerot. Rannekkeessa lapsen tiedot säilyvät hyvin näkyvillä. Vaatteisiin kiinnitettävissä lapuissa on se ongelma, että ne eivät meinaa pysyä päivän mittaan mukana, kun vaatteita välillä lisätään ja välillä vähennetään. Rannekkeita myydään samoissa pisteissä missä seuramerkkejä ja seuraohjelmiakin. Rannekkeen hinta on 20 snt/kpl.
 

Tervetuloa talkoisiin

Kaikki työkuntoiset ovat tervetulleita suviseura-alueella järjestettäviin talkoisiin, joita järjestetään seuraavasti:

Lauantaitalkoot 2.5. - 13.6.

klo 8.00 – 18.00

 

Iltatalkoot 1.5. - 23.6.

ma - pe klo 16.00 - 22.00

Päivätalkoot 1.5. - 23.6.

ma – pe klo 9.00 – 16.00

Erityisesti arkipäivinä järjestettäviin päivä- ja iltatalkoisiin toivotaan osallistujia.

 

Turvallisuus ja ruokailu

Turvallisuus on suviseuratalkoissa tärkeää. Talkoita varten on hyvä varustautua asianmukaisella työvaatetuksella. Mukaan kannattaa ottaa turvakengät, kypärä, suojalasit, kuulosuojaimet, viiltosuojakäsineet sekä työkaluja kuten vasara, akkuporakone jne. Jos kyseisiä varusteita ei ole, voi talkoisiin silti osallistua. Talkoisiin tulevalle annetaan vuoron ajaksi tärkeimmät suojavarusteet käyttöön ja tulija pyritään sijoittamaan varustuksen mukaisiin töihin. Kaikki talkoisiin osallistuvat ovat vakuutettuja talkoiden aikana.

Talkoisiin osallistuville järjestetään ruokailu.

Työhön ilmoittautuminen tapahtuu työmaan konttoriparakissa. Seurakentän navigointiosoite on Södersundintie 100, Vaasa.

1.4.2015 Majoitus- ja liikennetoimikunta tiedottavat

Suviseurojen verkkopalvelun majoitusmyynti avataan 7.4.2015  http://kauppa.suviseurat.fi/  Majoitusmyyntipäivystys aukeaa klo 18.00.

Suviseuravieraille on tarjolla sekä yksityisten ihmisten vuokraamia kohteita että yhteismajoitukseen koululuokkia. Yksityisten ihmisten vuokraamat kohteet ovat asuntovaunuja/-autoja, omakotitaloja, mökkejä ja huoneistoja.Yhteismajoituskohteina ovat Vaasan koulut. Koulut sijaitsevat 10 kilometrin säteellä suviseurakentästä. Koululuokkien hinnat ovat edellisvuosien tasolla, eli perhe yöpyy luokassa 50 eurolla/yö.

Koulumajoituksessa oleville seuravieraille tarjotaan linja-autokuljetus. Aamulla ja illalla kiertää kolme linja-autovuoroa suurimman osan majoituskouluista. Majoituskoulukuljetusta käyttämällä pääset helpoiten suoraan keskuskentän tuntumaan. Koulukuljetusreitit, aikataulut ja hinnaston sekä kuljetuksen piiriin kuuluvat koulut löydät näiltä sivuilta Liikenne-valikosta.

Asuntovaunuaan vuokraava saa käydä tuomassa vuokravaununsa (lyh.VV) seurakentälle jo tiistaina 23.6.2015 klo 18.00–00.00. Seura-alueen liikenne on tällöin vielä rauhallista. Suviseurakenttä aukeaa seuravieraille keskiviikkona 24.6. klo 9.00, minkä jälkeen vuokravaunun tuonti on myös mahdollista.

Tuodessasi asuntovaunua seurakentälle, aseta tuulilasiin A4-kokoinen lappu, johon on kirjoitettu selkeän paksusti VV. Näin nopeutat liikenteen ohjausta. Miltä tahansa suunnalta seurakenttää lähestyessäsi, seuraa Vuokravaunut-opasteita. Liikenteenohjaajat näyttävät vaunullesi oikean paikan, mihin jätät vaunusi. Kun olet saanut vaunusi parkkeerattua, tuo vaunun avain majoitustoimistoon. Avaimenvälityspalvelu maksaa 15 euroa vuokranantajalle, näin varmistetaan että vaunusi pääsee oikealle vuokraajalle. Vuokraaja maksaa kenttämaksun.

Lisätietoja majoitusasioihin liittyen saa Majoitus-valikosta. Sieltä löytyvät myös mahdolliset päivystysnumerot ja -ajankohdat. Liikenne-valikossa on tietoa suviseurakentälle saapumisreiteistä, ajoreittisuosituksista ja yhteiskuljetukseen liittyvistä tiedoista.

Majoitustoimikunta ja Liikennetoimikunta

Kaupustelu seura-alueella

Suviseurojen järjestelyalueella kaikenlainen kaupustelu on kiellettyä. Voitte myydä ja markkinoida tuotteitanne suviseurojen keskus- ja majoitusalueen ulkopuolella.