Majoitus

– voit vuokrata kohteen majoituskaupan kautta tai tarjota mökkiäsi, huoneistoasi tai asuntoasi vuokralle täällä!

Suviseurat järjestetään Lopen Räyskälässä 1. – 4. 7. 2022. Suviseura-alueella voi majoittua seurojen aikana omissa tai vuokratuissa matkailuvaunuissa ja -autoissa sekä teltoissa.

Majoitustilaa voi vuokrata myös majoituskaupan kautta, jossa on tarjolla sekä yksityisten vuokraamia kohteita että koulumajoituskohteita. Koulumajoitusta järjestetään luokka- ja yhteismajoituksena Karkkilan, Hämeenlinnan, Forssan ja Lopen alueen kouluissa.

Lopen Launosen kouluun sekä Lopen yhtenäiskouluun on järjestetty kuljetus. Koulut sijaitsevat seura-alueen ja Riihimäen välisen bussireitin varrella. Nämä koulut on tarkoitettu ensisijaisesti kuljetusta tarvitseville.

Koulumajoitus:

Luokkamajoitusta järjestetään torstaista maanantaihin ja sitä myydään kahden, kolmen tai neljän yön paketteina. Tietyillä kouluilla majoittujille tarjotaan mahdollisuutta ryhtyä yövalvojiksi, jolloin siitä saa korvauksen ruokalippuina.

Yhteismajoituksessa on mahdollista ostaa yöpaikka liikuntasalista.

HUOM! Luokka- ja yhteismajoitukseen ei sisälly ilmaista patjaa. Ilmalla täytettävän vieraspatjan voi ostaa majoituskaupasta tai majoitustoimistosta suviseurakentältä.

Ohjeita majoittujalle:

Luokka- ja yhteismajoitukseen voi tulla iltaisin klo 20 lähtien ja sieltä tulee poistua aamuisin klo 10:een mennessä. Tilat suljetaan päivän ajaksi. Majoittujien toivotaan tulevan klo 23 mennessä, jotta yöpyjille taataan kunnon yöunet.  Suihkun käyttöä klo 23 – 07 välillä tulee välttää nukkumisrauhan takaamiseksi.

Varatun ja maksetun luokka- tai yhteismajoituksen voi perua veloituksetta 12.6.2022 saakka. Sen jälkeen maksusta vähennetään 40 euron peruutusmaksu.

Yksityismajoitus:

Suviseurojen majoituspalvelu välittää yksityisten tarjoamia mökkejä, asuntoja ja huoneistoja seuravieraille majoituskaupassa. Varsinainen vuokrasopimus sekä vuokranmaksu tapahtuvat suoraan vuokralaisen ja vuokranantajan välillä.

Asuntovaunujen ja –autojen vuokraukseen löytyy apua esimerkiksi www.tori.fi ja www.nettikaravaani.com verkkosivuilta.

Lisätietoja majoitustoimikunnan yhteyshenkilöltä sähköpostitse: majoitus@suviseurat.fi.

Paikalleen tuotavat vuokravaunut:

Voit vuokrata matkailuvaunun tai -auton omistajan toimesta seura-alueelle tuotuna. Suosituimpia kauppapaikkoja ovat esimerkiksi tori.fi ja nettikaravaani.com, jossa omaa kalustoa voi ilmoittaa tai matkailuauton tai -vaunun voi löytää itselleen vuokralle. Ohjeet valmiiksi seura-alueelle kuljetettavan kaluston osalta löytyvät seuraavista linkeistä: Ohjeet Vuokralaisille_Loppi_2022 ja Ohjeet Vuokranantajille_Loppi_2022.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista