Reittisuositukset

Reittivalinnoilla ja ajoituksella vältät ruuhkaa

Suviseura-alueelle saavutaan Riihimäen (itä), Forssan (länsi) ja Valtatie 2 (etelä) suunnista. Liikenne seura-alueelta ulos ohjataan samoja reittejä.

Itäinen liikenne ohjautuu seura-alueelle Riihimäen kautta. Hämeenlinnan siltatyömaiden – yhden ajokaistan ja valo-ohjauksen vuoksi liikennettä ei ohjata Valtatie 10:n kautta. Myös samanaikainen suuri yleisötapahtuma Hämeenlinnassa hidastaa liikennettä Valtatie 10:llä.

4-tien läntisellä puolella asuvia pyydetään tulemaan Forssan eli läntisen reitin kautta. Tämä valinta tasapainottaa liikennettä ja vähentää ruuhkaa Kantatie 54:llä, liikennevirtojen yhdistyttyä Riihimäellä. Läntisen tulosuunnan valitseminen auttaa myös seura-alueen tasapainoista täyttöä.

Illat ja alkuyöt keskiviikosta perjantaihin ovat ruuhkaisimmat ajankohdat suviseuraliikenteessä. Ruuhkan välttämiseksi ja myös etelän hämärämpien öiden vuoksi päiväaikaan saapuminen kannattaa.

 

Saapumissuunnat kartalla

Lähestymissektrorit navigointipisteille
Suviseuroihin ohjataan Forssan, Riihimäen ja Valtatie 2 suunnista. Siltatyömaat on merkattu karttaan X-merkeillä. Vihreällä korostetut vinoneliöt näyttävät navigointipisteet.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista