Saapuminen

Suviseura-alue avataan keskiviikkona

Suviseura-alueelle voi tuoda majoituskalustoa ja majoittua keskiviikosta 29.6. kello 9 alkaen. Opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita noudattamalla jokainen voi vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen ja edesauttaa alueen tehokasta täyttämistä. Alueet täytetään saapumisjärjestyksessä eikä paikkoja voi varata etukäteen. Lähekkäin majoittuminen edellyttää peräkkäin saapumista.

Noudatathan liikenteen ohjausta, jotta alueen järjestelmällinen täyttö toteutuu. Asuntoautot ja teltat sijoitetaan ensisijaisesti metsäalueille ja asuntovaunut kiitotielle ja tasaisille alueille. Asuntolinja-autoille on varattu A8-alue. Alaikäiset lapset majoittuvat samalle majoitustontille vanhempien kanssa.

Alue A14 on varattu vuokravaunuille, jotka vuokrataan paikalle tuotuina. Vuokravaunualue avataan tiistaina 28.6. klo 9. Alueella toimii avainten maksullinen (20 euroa) välityspalvelu tiistaista torstaihin. Avaimet välitetään vuokrauksen alkaessa, mutta avainten palautuksesta vuokranantaja ja vuokralainen sopivat keskenään.

Sijoita kalusto turvallisesti

Yleisimmin vetoauto ja asuntovaunu mahtuvat peräkkäin 6,5 x 12 m kokoiselle majoitustontille. Vetoauton viereen mahtuu teltta tai toinen auto ja vaunun viereen etuteltta. Metsäalueille sijoitettavat asuntoautojen tontit ovat pääsääntöisesti pienempiä ja niiden koko vaihtelee.

Majoitustontilla saa olla enintään 2 henkilöautoa. Mikäli kalusto ei mahdu turvallisesti tontille, ylimääräiset autot ohjataan kentän reunalle tai pysäköintialueelle. Majoittuminen ja pysäköiminen seura-alueen ulkopuolelle on kielletty. Paikanna majoitusyksikkösi sijainti suviseurakartan ruudukolta.

Kiinnitä telttojen maakiilat huolellisesti. Jos majoitustontti sijoittuu asfaltille, tarvitaan telttojen kiinnittämiseen painoja. Suojaa kiitorataa asuntovaunun tassujen painaumilta esimerkiksi vaneripaloilla. Asfalttiin ei saa tehdä koloja kiinnityksiä varten.

Ohjauksen tarkoituksena on järjestelmällinen täyttö ja turvallisuuden
varmistaminen. Liikenteenohjaajat opastavat majoituskaluston
paikoilleen.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista