Turvallisuus

Turvallisuus

Suviseurojen turvallisuus on yhteinen asia

Tullessasi seura-alueelle

 1. Sijoita autosi ja majoitusyksikkösi liikenteenohjaajan antamien ohjeiden mukaisesti.
 2. Älä tuo seura-alueelle lemmikkejä (opaskoirat sallittu), skeittilautoja, kickboardeja, scootteja, sähköpotkulautoja tai vastaavia liikkumisvälineitä. Polkupyörät, mopot ja moottoripyörät tulee jättää niille varatuille paikoitusalueille.
 3. Päiväpysäköinti on sallittua vain merkityillä paikoilla. Älä pysäköi pelastustielle.
 4. Päiväpysäköinnin voi maksaa MobilePay-maksuna numeroon 25522 tai Suviseurojen kenttämaksujen verkkokaupassa osoitteessa https://kenttamaksu.suviseurat.fi.
 5. Jos yövyt alueella etkä ole maksanut kenttämajoitusmaksua etukäteen Suviseurojen verkkokaupassa (https://kenttamaksu.suviseurat.fi), maksa se välittömästi alueelle saavuttuasi seura-alueen kenttämaksupisteessä tai MobilePay-maksuna numeroon 16190.
 6. Selvitä lähimmän alkusammuttimen sijainti ja toiminta.
 7. Jos käytät majoittuessasi kaasua, jätä kaasupullokotelon lukitus auki ja veivi näkyviin. Retkikeittimen, kamiinan, aggregaatin ja grillin käyttö alueella on kielletty.

Liikkuessasi seura-alueella

 1. Vältä liikkumista kenttäalueella flunssaoireisena tai sairaana.
 2. Noudata terveysviranomaisten antamia ajankohtaisia koronaohjeistuksia.
 3. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet saippualla ja vedellä aina ennen ruokailua ja wc-käynnin jälkeen. Käsidesiä on saatavilla ravintolan ja grillien tarjoilulinjastoilla ja sitä myydään myymälässä ja apteekissa. Käytä käsidesiä aina kuiviin käsiin.
 4. Vatsatautiin tai koronaan sairastuneiden on hyvä siirtyä kotihoitoon infektion leviämisvaaran vuoksi. Infektiot tarttuvat helposti kenttäolosuhteissa.
 5. Varusta lapsesi nimilapulla tai rannekkeella, jossa on vanhempien puhelinnumerot. Rannekkeita myydään infossa ja myymälässä.
 6. Ota juomavettä vain merkityistä juomavesipisteistä tai hanki pullotettua vettä myymälästä.
 7. Osta ruokaa litramyynnistä vain yhtä ruokailukertaa varten, sillä ruoka pilaantuu lämpimässä nopeasti.
 8. Sijoita lastenrattaat ja pyörätuolit seurateltassa päädyistä lähteville leveille käytäville niin, että poistumisreitit pysyvät esteettöminä.

Seuravieraiden tulee noudattaa turvallisuusmääräyksiä ja puuttua heti turvallisuutta vaarantaviin seikkoihin. Jokainen on vastuussa Suviseurojen turvallisuudesta.

 • Alle 18-vuotiaiden toivotaan majoittuvan vanhempien kanssa ja heillä tulee olla ainakin yksi aikuinen huoltaja. Lapsia ei voi jättää seura-alueelle ilman vastuussa olevaa aikuista. Lasten ja nuorten poistumista itsenäisesti seura-alueelta seura-aikana tulee välttää.
 • Seura-alueen ulkopuolisilla peltoalueilla ja seura-alueella olevilla yksityisillä piha-alueilla liikkuminen ja majoittuminen on kielletty.
 • Seura-alueen läheisissä vesistöissä uiminen on kielletty.
 • Avotulen teko sekä retkikeittimen, kamiinan, aggregaatin ja grillin käyttö on kielletty.
 • Mopolla, moottoripyörällä ja mönkijällä liikkuessa on käytettävä kypärää.
 • Vain luvan saaneet voivat kuvata seura-alueella kuvauskoptereilla.
 • Tupakoidessa huomioidaan muut seuravieraat. Tupakointi on sallittu kentän keskusalueella vain tupakointipaikalla.  Majoitusalueella tupakoidessa on noudatettava erityistä varovaisuutta. Tumpit laitetaan tuhkakuppiin, sillä seurojen päätyttyä jokainen roska kerätään.
 • Päihdyttävien aineiden hallussapito ja nauttiminen suviseura-alueella on kielletty.
 • Teräaseiden tai vahingontekoon soveltuvien välineiden hallussapito on kielletty.
 • Seura-alueen raja-aitojen ulkopuolella liikkumista on vältettävä.
 • Alue suljetaan täyttöliikennettä lukuun ottamatta klo 1.00–6.00
 • Seuravieraita pyydetään huolehtimaan nukkuma-ajoista siten, että kaikilla on mahdollisuus yölepoon.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista