Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi suviseurakenttä avataan majoittujille vasta keskiviikkona klo 9?

Seura-alueen avaaminen tarkoittaa myös palvelujen avaamista ja siten myös talkootyövuorojen lisääntymistä. Seurat alkavat torstaina.

Miksi kentällä kuitenkin on jo vaunuja ja väkeä tiistaina?

Seura-alueen valmistelut vaativat paljon talkootyötä, jotka alkavat toukokuun alussa ja kestävät seurojen loppuun. Vaunut ovat pääasiassa erityisessä vastuutehtävässä olevien henkilöiden, jotka ovat vastuutehtävissä jo ennen seuroja.

Miksi pitää noudattaa reittisuosituksia?

Liikennetoimikunta on suunnitellut liikenteen reitit mahdollisimman turvalliseksi ja sujuvaksi. Reittisuositusten noudattamisella mahdollistetaan sujuva toiminta ja ehkäistään tarpeettomat ruuhkat ja pitkät jonotusajat.

Miksi en voi varata paikkaa kaverille/sukulaiselle?

Kalustoa otetaan sisään seura-alueelle samanaikaisesti useasta suunnasta. Niin sanottujen aukkojen täyttäminen alueen täytön jälkeen aiheuttaa ruuhkia ja liikenteen turvallisuus kärsii. Majoitusaluetta on varattu sen verran, että kaikkien pitäisi mahtua alueelle. Mikäli aukkoja jää, niin majoitusalue ei riitä.

Miksi ei saa pystyttää telttaryhmiä?

Esimerkiksi pressulla peitetty usean teltan ryhmä on erittäin vaarallinen onnettomuustilanteessa. Yksittäisessä teltassa syttynyt tulipalo aiheuttaa koko telttaryhmän syttymisen.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista