Maksaminen

Maksaminen

Suviseuroissa voi maksaa käteisellä, pankki-, Visa-, Master Card-, Visa Electron- ja American Express -korteilla sekä MobilePayllä. Suositeltava maksutapa on pankkikortti ja lähimaksu.

Suurin kassoilla käytettävä seteli on 50 €. Suuremmat setelit voi vaihtaa pienemmiksi rahannostopisteessä. Rahannostopisteestä voi nostaa käteistä pankkikortilla ja Visa Electron -kortilla. Rahannostopisteessä voi nostaa käteistä pankkikortilla ja Visa Electron -kortilla. Rahaa voi nostaa kortilla myös kaikilta myyntipisteiltä.

Ohje MobilePay-maksuun

MobilePay:lla voi maksaa kenttämaksun numeroon 16190. Syötä ensin kenttämaksutuotteen hinta: Majoitustontti 85€, Auto+teltta 45€, teltta 25€. ja sen jälkeen suorita maksu numeroon 16190. MobilePay käy maksuvälineenä myös https://kenttamaksu.suviseurat.fi/ verkkokaupassa.

Ohje QR-koodien lukuun

Kun mobiililaitteeseen on asennettu QR-koodin lukuohjelma, voit lukea (skannata) QR-koodeja. Lue QR-koodi asettamalla koodi keskelle kameran/tabletin näyttöä tai näytön ikkunaan siten, että koodi näkyy kokonaan. Useissa QR-lukijoissa koodin skannaus tapahtuu automaattisesti. QR-koodin lukemiseen tarvittavan ohjelman voit asentaa Google Play Storesta (Android puhelin) tai App Storesta (iOS Apple).

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista