Ravintolapalvelut

Ravintolakatos

Suviseurojen ravintolakatoksessa on seuraavat myynti-/tarjoilupisteet:

 • 42 ruokalinjaa, joista 12 pisteestä saa myös erityisruokavalion ruokia
 • 3 ruokalinjaa, joista saa vain yhtä ruokalajia, lohikeittoa, (linja 11),  spagettia (linja 12) tai vege- ja broilermakaronilaatikkoa (pikaruokalinja 10)
 • 6 kahvilinjastoa
 • 4 litramyyntipistettä
 • 1 tarjoilupiste vanhuksille
 • 1 tarjoilupiste työntekijöille

Valikoima

Seuraravintolassa myydään liha- ja lohikeittoa, riisipuuroa, spagettia, vege-ja broilermakaronilaatikkoa ja salaattiannoksia. Iltaisin myydään lisäksi pizzaa. Erityisruokavaliolinjastoissa myydään maidotonta ja gluteenitonta liha- ja lohikeittoa ja riisipuuroa. Gluteenittomia leipiä (yksittäispakattuina) myydään kaikissa ruokalinjastoissa. Gluteenitonta kahvileipää (yksittäispakattuina) myydään kaikissa kahvipisteissä. Gluteenitonta pizzaa saa kaikista pizzalinjoista.   Tuoteselosteet löytyvät Suviseurojen nettisivuilta.

Erityisruokavaliot

 • Maidoton ruokavalio: liha- ja lohikeitto sekä riisipuurosoija- ja kaurajuoma, kaura- ja soijavälipalavalmiste
 • Gluteeniton ruokavalio: gluteenitonta leipää ja kahvileipää yksittäispakattuina, gluteeniton pizza
 • Vegaani-/kasvisruokavalio: vege makaronilaatikko ja kreikkalainen salaatti (lakt-vege) 

Salaatit

 • Kana-taco salaatti
 • Kreikkalainen salaatti
 • Kana-caesar 600 g:n pakkauksissa (litramyynnin kenttäpisteissä)

Tuoteselosteet

Tuotteiden ainesosat löytyvät tästä linkistä.

Pikaruokalinjat

Ravintolakatokseen tulee kuusi pikaruokalinjastoa. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman sujuva ruuan saanti selkeän ja suppean valikoiman sekä nopean maksamisen ansiosta. Maksu suoritetaan linjastolle saavuttaessa. Paketin kiinteä hinta on 6 euroa.

Pikaruokapaketti sisältää lämpimän ruuan, juoman, leivän ja levitteen sekä ruokailuvälineen. Ruoka on pakattu lämmön säilyttävään kannelliseen kertakäyttöastiaan. Pikaruokalinjastoilla tarjotaan liha- ja lohikeittoa, spagettia, vege- ja broilerimakaronilaatikkoa. Lihakeitto on maidoton ja gluteeniton, lohikeitto on laktoositon ja gluteeniton. Juomavaihtoehtoja on kaksi ja leipävaihtoehtoja kaksi. Vege-ja broilermakaronilaatikkoa myydään ainoastaan linjalta 10 ja sitä on saatavilla klo 11-16.

Ruokailija kerää tuotteet paperipussiin, jonka voi helposti ottaa kentälle mukaan. Näin ruokailu on mahdollista seuraravintolassa, kentällä eväspiknikillä nauttien tai vaikkapa majoituspaikassa ruokaillen. Ruokailun jälkeen paperipussissa on helppo kuljettaa roskat roskien lajittelupisteeseen.

Litramyyntipisteet

Ravintolakatoksen litramyyntipisteistä (4) saa ruokaa, kahvia ja peruselintarvikkeita sekä kertakäyttöastioita, mutta valikoima on suppeampi kuin litramyynnin kenttäpisteissä.

Seurakentällä litramyyntipisteitä on 3 ja valikoima laajempi.  Iltaisin niissä myydään grillimakkaroita.

Ruokahuollon helpottamiseksi seurakentän litramyyntipisteiden kylmämyynnissä on tarjolla lisäksi valmiiksi kypsennettyjä 600 g:n liha- ja lohikeittoaineksia, joihin tarvitsee lisätä vain nesteet. Aineksista tulee 1 kg valmista keittoa.

Myynnissä on myös kana-caesarsalaattia 600 g:n pakkauksissa.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista