Terveyspalvelut

Apteekki

Avoinna
torstai–sunnuntai klo 10–22
maanantai klo 10–14

Myynnissä on käsikauppalääkkeitä, mm. särky- ja allergialääkkeitä, koronapikatestejä ja haavahoitotuotteita. Reseptilääkkeiden toimitukset seura-aikana.

Ensiapuasema

Päivystys
torstai klo 12 – maanantai klo 16

Puhelin:  +358 40 13 20 753
Suviseurojen ensiapuasemalla toimii päivystysvastaanotto torstaista 25.6. klo 12 lähtien maanantaihin 4.7. klo 16 saakka. Päivystys on tarkoitettu vain välittömän ensiavun tarpeessa oleville potilaille. Muut terveyttä tai sairautta koskevat asiat eivät kuulu Suviseurojen ensiaputoiminnan piiriin. Jollei ensiavun tarpeessa oleva kykene omin voimin tulemaan ensiapuasemalle, on soitettava 112. Ensiavussa peritään poliklinikkamaksu 10 €/henkilö.

Ensihoito

Päivystys
torstai klo 8 – maanantai klo 20

Ensihoito tarkoittaa kentällä annettavaa hengenpelastavaa tai vamman pahenemista estävää hoitoa. Ensihoito päivystää torstaista klo 8 alkaen maanantaihin klo 20 saakka. Ensihoito hälytetään yleisestä hätänumerosta 112 tai ottamalla yhteyttä lähimpään järjestyksenvalvojaan tai liikenteenohjaajaan.

Ohjaa ensihoito paikalle karttaruudun numeron ja kirjaimen avulla. Voit selvittää oman yöpymispaikkasi mahdollisen hätätilanteen varalta jo etukäteen seuraohjelman kartan ruudukon avulla. Hätäilmoituksen tekemiseen voit käyttää puhelimeen ladattavaa Suomi 112 -sovellusta, jonka avulla hätäkeskus saa tarkan tiedon sijainnistasi.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista