Kenttä- ja päiväpysäköintimaksu

Kenttämajoitusmaksu

Kenttämajoitusmaksu maksetaan etukäteen Suviseurojen verkkokaupassa https://kenttamaksu.suviseurat.fi. Jos kenttämajoitusmaksua ei ote maksettu etukäteen, se pyydetään maksamaan välittömästi kentälle saavuttua verkkokaupassa tai seura-alueella olevassa kiinteässä kenttämaksupisteessä (kartta J15). Etukäteen verkkokaupassa maksettaessa on kenttämajoitusmaksu 5 € halvempi. Kenttämaksujen alennushinta verkosta ostettuna on voimassa juhannuspäivään 26.6.2022 asti. Maksutodistus (kuva verkkopankkimaksusta tai kuitti) on säilytettävä mahdollista tarkastusta varten

Pysäköintimaksu

Päiväpysäköintimaksun 5 euroa voi maksaa etukäteen Suviseurojen verkkokaupassa https://kenttamaksu.suviseurat.fi, MobilePay-maksuna lyhytvalintanumeroon 25522 tai seura-alueella olevassa kiinteässä kenttämaksupisteessä.

Lataa Mobilepay puhelimeesi Google Play Storesta tai Apple app-storesta.

Hinnasto

  • Majoitustontti 85 €
  • Auto+teltta 45 €
  • Teltta 25 €
  • Päiväpysäköinti 5 €

Rahankeräyslupa

Luvan saaja ja keräyksen järjestäjä: Vantaan Rauhanyhdistys ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus, Arpajaishallinto
Luvan numero: RA/2021/1537
Myöntämisajankohta: 12.11.2021
Lupa on voimassa myöntämisajankohdasta alkaen koko Suomessa

Kerättävät varat käytetään suviseurojen järjestelykustannuksiin, kesäseuraradion ja internetlähetysten tuottamiseen, diakoniatyöhön ensisijaisena kohteena lapset ja lapsiperheet sekä keskusyhdistys SRK:n kautta tehtävään lähetystyöhön viiden vuoden aikana.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista