Jos Jumala suo

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoi Reisjärven organisaation konkreettisen työn aika, joka sai jatkua pitkälle tähän kevääseen. Covid-19-viruspandemian vuoksi Suviseurat päätettiin siirtää vuoteen 2021 ja tulevana kesänä suviseurasanomaa kuunnellaan radion ja netin välityksellä.

Reisjärven Suviseurojen pelastuspäällikkö Petri Hintikan vastuulla on ollut turvallisten Suviseurojen järjestäminen. Kohti Suviseuroja -blogin kirjoituksessaan hän kirjoittaa poikkeuskevään synnyttämistä ajatuksistaan. Rajoitusten vuoksi on ollut aikaa pysähtyä kuuntelemaan Jumalan sanaa netin ja somekanavien äärelle.

Olen ajatellut sitä, että näiden ohjelmien kuulijakunta on suuri. On arvokasta, että se kokoaa heitäkin, jotka eivät muutoin rohkene tulla tai pääse Jumalan sanan kuuloon. Jumalalla on mahdollisuutensa kuuluttaa poikkeusajassakin Hyvän Paimenen lohdullista sanomaa ympäri maailmaa.

Lue Hintikan kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >