Tervetuloa seuraamaan Kohti Reisjärven Suviseuroja -blogia!

Tervetuloa seuraamaan Kohti Reisjärven Suviseuroja -blogia!

Miksi Suviseurat järjestetään? Mitä kaikkea tehdäänkään taustalla, jotta Suviseurat olisi turvallinen tapahtuma? Miten perheissä valmistaudutaan kesän odotettuun tapahtumaan? Mitä ajatuksia tunnuslause: ”Herra, sinuun minä turvaan” herättää nuoren mielessä? Minkälaista on seurata ja osallistua Suviseurojen järjestämiseen ihan seurakaupungin naapurissa? Näistä aiheista voit lukea kerran kuukaudessa ilmestyvässä blogissa Päivämiehen verkkosivuilla.

Ensimmäinen blogiteksti on juuri ilmestynyt. Siinä järjestelyosaston puheenjohtaja Jouko Luukkonen kertoo, miten hän tuli lähteneeksi mukaan Reisjärven Suviseurojen valmisteluihin: 

  ”No en minä osaa mitään syytäkään sanoa, miksi kieltäytyä”, sanon sihteerille ja puhelu päättyy. Sitten äkkiä kertomaan vaimolle, mihin olen lupautunut. Onneksi saan kannustavan vastauksen, niin ei tarvitse peruuttaa. No jospa niitä ehdotuksia tulee niin paljon, että posteja ei riitä minulle asti, jään miettimään.

Lue lisää Jouko Luukkosen ajatuksia Kohti Reisjärven Suviseuroja -blogista.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >