Kielikylpyä suomalaisille – LLC:n suviseurat Kesäseuraradiossa 10.–11.7.

Kielikylpyä suomalaisille – LLC:n suviseurat Kesäseuraradiossa 10.–11.7.

 

Viikonlopun aikana suviseuroja on vietetty myös Yhdysvalloissa, kun LLC:n (Leastadian Lutheran Church) suviseurat on lähetetty verkossa. Osa LLC:n suviseurojen ohjelmasta tullaan lähettämään 10.–11. heinäkuuta tallenteena Kesäseuraradion kanavalla. Suurin osa seurapuheista ja ohjelmista on englannin kielellä, mutta seassa on myös muutama suomenkielinen seurapuhe.

– Toivon, että englanninkieliset seurat ja ohjelmat kiinnostavat myös Suomessa. Se on kielikylpyä. Suomikin on nykyään tosi kansainvälinen maa, ja englannin kielen taito monella hyvä, sanoo Outi Olli Päivän seuravieras -ohjelmassa.

Olli muutti perheensä kanssa Suomesta 4,5 vuotta sitten Yhdysvaltoihin puolisonsa työn perässä. Hän on mukana LLC:n radiotyössä.

– Radiotyö aloitettiin täällä jo ennen korona-aikaa, mutta koronan myötä sille tuli todellinen tarve, kertoo Olli. Amerikan uskovaiset ovat iloinneet mahdollisuudesta kuunnella hengellistä ohjelmaa keskellä arkeaan ja esimerkiksi työmatkoilla.

Ollin mukaan radiotoimintaan on ollut helppo saada työvoimaa ja lyhyessä ajassa on kertynyt paljon arvokasta kokemusta. Hän kertoo tutustuneensa radiotyön kautta moniin ihmisiin, mikä on helpottanut uuteen kotimaahan kotiutumisessa.

– Siionin työ on jokaiselle myös siunaus, Olli toteaa kiitollisena.

LCC:n suviseurojen ohjelma löytyy Kesäseuraradion ohjelmasivultaAjankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >