Suviseurojen päätöspäivä. Kesäseuraradion lähetys jatkuu 9.8.2021 saakka

Suviseurojen päätöspäivä. Kesäseuraradion lähetys jatkuu 9.8.2021 saakka

Mediatiedote 5.7.2021

Suviseurojen päätöspäivä. Kesäseuraradion lähetys jatkuu 9.8.2021 saakka

Reisjärven Suviseurat radiossa ja verkossa päättyy tänään. Kello 14 alkavien päätösseurojen jälkeen vastuu siirtyy Reisjärveltä Lopen suviseuraorganisaatiolle.

Päätoimikunnan puheenjohtaja Taisto Peltoniemen mukaan Reisjärven Suviseurat radiossa ja verkossa on sujuneet suunnitelmien mukaisesti. 

-Näissä Suviseuroissa on pidetty pian 38 seurapuhetta. Suviseurojen tärkein asia, Jumalan sanan esillä pitäminen, kutsu Jumalan valtakuntaan ja sanoma syntien anteeksiantamuksesta, on toteutunut. Kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia vastuunkantajia, talkoolaisia ja yhteistyötahoja. 

Vastuu siirtyy Lopen organisaatiolle

Sunnuntaina 4.7. Reisjärven kristillisellä opistolla, josta tämän vuoden Suviseurat lähetetään, kävi tutustumassa tulevien vuosien seurajärjestelijöitä Lopelta ja Kauhavalta. Vuoden 2022 Suviseurat järjestetään Lopella ja vuonna 2023 Kauhavalla. Tiedonsiirto seuraaville järjestelijöille on olennainen osa seuraorganisaation työtä. Peltoniemen mukaan tämä korostuu entisestään, koska perinteistä kenttätapahtumaa ei ole pystytty kahteen vuoteen järjestämään. 

Vuoden 2022 Suviseurat järjestetään Räyskälän lentokentällä ja sen ympäristössä. Lopen Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Jorma Hentilä on luottavainen ensi vuoden suhteen: 

-Olemme kulkeneet Reisjärven organisaation rinnalla jo useamman vuoden ajan. Lopen organisaatio saa ottaa järjestelyt vastuulleen luottavaisin mielin. Olemme käynnistäneet valmisteluja jo vuoden 2018 alusta. Pandemiasta aiheutunut järjestelyvastuiden siirto antoi Lopen seurojen suunnittelulle vuoden lisäaikaa. Noin 800 vastuunkantajan joukko on innolla mukana valmisteluissa. Poikkeusaika on osoittanut sen, että järjestelyissä on tarpeen varautua muutoksiin.

Kesäseuraradion lähetys jatkuu läpi kesän

Vaikka Suviseurat päättyy, Kesäseuraradion lähetys jatkuu 9.8.2021 saakka. Radiossa kuullaan tulevina viikonloppuina ohjelmaa Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Amerikan ja Ruotsin sisarjärjestöiltä.  Lisäksi Kesäseuraradion kautta välitetään opistoseurat radiossa ja verkossa Jämsän, Ranuan ja Reisjärven kristillisiltä opistoilta.  Arkipäivinä radiossa kuullaan arkistosaarnoja ja muuta ohjelmaa. Tauoilla soi musiikki SRK:n tuottamilta äänitteiltä. Kesäseuraradion ohjelma löytyy: kesaseuraradio.fi

Rauhanyhdistykset järjestävät seuroja ympäri vuoden

Suomessa toimii noin 170 Rauhanyhdistystä. Seuroja järjestetään ympäri vuoden paikallisilla rauhanyhdistyksillä ja radio-ja verkkolähetyksinä. Suviseurojen tapaan rauhanyhdistysten tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niihin jokainen on tervetullut. Eri rauhanyhdistysten yhteystiedot ja verkkosivuosoitteet löytyvät: rauhanyhdistys.fi

 

 

 

HUOM! Suviseuratiedotus palvelee vielä heinäkuun ajan

Viestintätoimikunnan sihteeri Hanna Tölli on tavoitettavissa numerosta 050 5324 013 ja viestintätoimikunnan puheenjohtaja Eija-Riitta Niinikoski numerosta 040 5680 467.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >