Reisjärven Suviseurojen järjestelyorganisaatio iloitsee järjestelyvuoron jatkumisesta

Reisjärven Suviseurojen järjestelyorganisaatio iloitsee järjestelyvuoron jatkumisesta

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Suviseurat voidaan järjestää Reisjärvellä, vaikka ne siirtyvätkin vuodella. Poikkeusolojen keskellä iloon sisältyy ajatus ‘jos Jumala suo’, päätoimikunnan puheenjohtaja Taisto Peltoniemi sanoo.

Hän muistuttaa, että monissa kodeissa on jo odotettu Suviseuroja ja järjestäjät ovat tehneet valmisteluja yhteistyökumppaneiden kanssa odottaen seuravieraita läheltä ja kaukaa.

Päätoimikunta kokoontuu huhtikuun aikana päättämään valmistelujen keskeyttämisestä ja aikataulusta niiden jatkamiselle.

– Tarkennamme kevään aikana suunnitelmia ja valmistelun aikatauluja yhteistyössä maanomistajien, viranomaisten ja kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa. Suviseuroja on valmisteltu jo usean vuoden ajan. Nyt on aika pitää hengähdystauko, päätoimikunnan varapuheenjohtaja Markku Poikkimäki toteaa.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >