Suviseurojen infolehti ilmestyy 30.6. – tavoitteena kertoa Suviseuroista erityisesti heille, joille tapahtuma ei ole ennestään tuttu

Suviseurojen infolehti ilmestyy 30.6. – tavoitteena kertoa Suviseuroista erityisesti heille, joille tapahtuma ei ole ennestään tuttu

Suviseuraorganisaatio on tehnyt mediayhteistyötä Keskipohjanmaa-konsernin kanssa. Kattava infolehti Suviseuroista jaetaan 30.6. Keskipohjanmaa- ja Kalajokilaakso-lehtien liitteenä sekä 1.7. Pihtiputaan talouksiin. Lehti ilmestyy myös diginä.

Osoitteesta www.keskipohjanmaa.fi löytyy jo nyt paljon luettavaa ja katsottavaa Suviseuroista ja vanhoillislestadiolaisuudesta. Suviseuraorganisaatio on tuottanut osan infolehden sisällöstä.

Artikkeleita ja videoita lisätään päivittäin. Tulossa on mm. lehden vanhoja arkistokuvia Suviseuroista ja talkoolaisten haastatteluja. Juhannuksen aikana on julkaistu 10 kysymystä ja vastausta vanhoillislestadiolaisuudesta, SRK:n johtokunnan puheenjohtaja Matti Taskilan haastattelu, Mikael Pentikäisen haastattelu ja tutustuttu Reisjärven kristillisen opiston yrittäjyyslinjaan. 

Viestintätoimikunnan puheenjohtaja Eija-Riitta Niinikoski iloitsee hyvästä yhteistyöstä KPK-konsernin kanssa. 

– Yhteistyömme alkoi jo syksyllä 2019, kun sovimme liitteen tekemisestä. Muistan erittäin hyvin alkuvuonna 2020 olleen tapaamisen, jolloin keskustelimme hyvin avoimesti Suviseurojen järjestämisestä, seurojen tärkeimmästä sisällöstä ja viestintämme keskeisistä tavoitteista. Toisaalta puhuimme KPK-konsernin ja sen lehtien tavoitteista ja merkityksestä ilmestymisalueillaan. Tuosta tilaisuudesta jäi erittäin luottavainen mieli.

Koronapandemian vuoksi alkuperäiset suunnitelmat ovat muuttuneet ja yhteistyökumppanin toimijat osittain vaihtuneetkin.

– Kaikissa palavereissa on säilynyt sama yhteinen tavoite: kertoa Suviseuroista erityisesti heille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet, ja kutsua heidät mukaan. Infolehdestä löytyy ’tulo-ohjeet’ radio- ja verkkoseuroihin. 

– Koen, että toisena yhteisenä tavoitteena on avoin kertominen uskosta ja elämästä. Liitteen tekijät ovat paneutuneet huolellisesti työhönsä, löytäneet raikkaita näkökulmia ja monenlaisia haastateltavia.

Toimittajat, kuvaajat ja ilmoitusmyynti ovat onnistuneet työssään.

– Suviseurojen infolehti on monipuolinen lukupaketti, jossa haastateltavien ajatukset ja kokemukset saavat tilaa.

Verkkouutisten ja digilehden kautta infolehden sisältö on jokaisen saatavilla.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >