Ymmärsin, kuinka isosta tapahtumasta on kyse!

Ymmärsin, kuinka isosta tapahtumasta on kyse!

– On teillä mahtava organisaatio, asiantuntevuutta ja tietämystä, kiitteli toimitusjohtaja Hannu Vuorela Haapajärven yrittäjien aamukahvitilaisuuden jälkeen.

– Tämä tilaisuus avasi minulle vielä enemmän sitä, miten suuresta tapahtumasta oikeasti on kyse, kun puhutaan Suviseuroista, kommentoi projektipäällikkö Timo Liimatainen Reisjärvellä.

Suviseuraorganisaation edustajat kertoivat seuroista, järjestelyistä ja yhteistyömahdollisuuksista alueen yrittäjille helmikuun alkupuolella.

Molemmissa tilaisuuksissa keskusteltiin mm. yksityismajoituksesta ja bussikuljetuksista kuntien keskustoista seura-alueelle. Lisäksi pohdittiin, mitä palveluja seuravieraat mahdollisesti tarvitsevat ja mitä tuotteita voi tarjota myyntiin seura-alueen myymälään. Seuraorganisaation myymälätoimikunta päättää tuotevalikoimasta.

Keskusteluissa toivottiin suviseuratapahtuman näkyvän myös Reisjärven ja Haapajärven keskustoissa.  

– Toivon, että jokainen yrittäjä huomioisi toiminnassaan ja palveluajoissaan, miten voisi palvella seuravieraita ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen, Liimatainen tiivisti.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >