Suviseurojen ohjelma on monipuolinen, monikielinen ja monikanavainen

Suviseurojen ohjelma on monipuolinen, monikielinen ja monikanavainen

reisjärven suviseurat 2021 juhlaportti

 

Kauan odotettu ja valmisteltu suviseuraviikko on nyt käynnistynyt. Suviseurojen ohjelmaa ja seuroihin liittyvää muuta viestintää on mahdollista seurata suorana lähetyksenä monikanavaisesti radiossa, nettiradiossa ja striimattuna videolähetyksenä YouTubessa

Suviseuroihin ja Kesäseuraradion toimintaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista viestitään päivittäin tällä verkkosivustolla sekä SRK:n sosiaalisen median kanavilla Facebookissa (SRKnyt ja Päivämies), Instagramissa (SRKnyt, Päivämies ja Kapsäkkijutut) sekä Twitterissä (Suviseurat). 

Suviseurat.fi -verkkosivusto palvelee monikielisesti kansainvälisiä seuravieraita. Suviseurasaarnoja tulkataan yhdeksällä kielellä, ja tulkkaukset ovat kuunneltavissa tallenteina sivuston kieliversioiden ohjelmissa. Esimerkiksi englannin tulkkaukset on kuunneltavissa verkkosivujen kautta. 

Suviseurojen päiväkohtaisia ohjelmia

Suviseuralähetys Reisjärveltä radiossa ja verkossa alkaa torstaina 1.7. aattoseuroilla. Aluksi vietetään laulutuokio kello 12, ja sen jälkeen seurat jatkuvat torstai-iltaan saakka.  

Perjantaina 2.7. Suviseurojen avajaisia vietetään kello 10. Avajaisten ja perinteisen seuraohjelman lisäksi perjantaina päästään tutustumaan SRK:n uusimpiin julkaisuihin julkaisutilaisuudessa kello 19. Julkaisut ovat jo tilattavissa julkaisumyymälästä. Perjantai-iltana kello 21 ohjelmassa on puheenvuoro omakohtaisen uskon tuomasta turvasta.   

Lauantaina 3.7. seurat alkavat kello 9. Seurat kello 11.30 välitetään myös Yle Radio 1:n kautta. Kello 15 vuorossa on lähetystyön kuulumisia, ja ehtoollislaulutuokiota vietetään kello 17. Illemmalla kello 18 kuullaan alustuspuheenvuoro luottamuksesta Jumalaan, ja illan päätteeksi vietetään vielä toivelauluiltaa kello 20.

Sunnuntaina 4.7. perinteisen seuraohjelman lisäksi välitetään sanajumalanpalvelus Reisjärven opistolta kello 10 sekä lastenlaulutuokio ja lasten pyhäkoulu kello 12 lapsikuoron avustamana.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Suviseurojen monipuolista ohjelmaa!

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >