Valmistelut jatkuvat ensi syksynä

Valmistelut jatkuvat ensi syksynä

Päätoimikunnan kokouksessa 20.4. sovittiin järjestelyjen keskeyttämisestä ja niiden jatkamisesta syksyllä.

– Jokainen toimikunta tarkentaa suunnitelmansa siten, että voimme jatkaa työtä tulevan syksyn jälkeen, järjestelyosaston puheenjohtaja Jouko Luukkonen kertoo.

– Kenttätöiden osalta meillä on erittäin hyvä tilanne. Olemme jo rakentaneet ja vahvistaneet seura-alueen teitä ja liittymiä. Lähes neljäsataa kaiutinpylvästä on paikoillaan odottamassa tapahtumaa. Myös esim. kentän rakentamisen ja liikenteen suunnitelmat ovat pitkällä, Luukkonen kuvailee.

– Alustavat keskustelut yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten kanssa ovat olleet erittäin myönteisiä. Pyrimme tehtyjen sopimusten jatkamiseen vuodella, huolto-osaston puheenjohtaja Mikko Tahkola toteaa.

– Suviseurojen aikaisten työvuorojen kerääminen onnistui tänä keväänä erinomaisesti. Päätoimikunta toivoo, että jokainen työvuoroon lupautunut olisi käytettävissä kesällä 2021. Majoitustoimikunta on yhteydessä kaikkiin yksityismajoitusta luvanneisiin, Tahkola kertoo valmistelujen jatkosuunnitelmista.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >