Kesäseuraradio kera Suviseurojen kuuluu kohta – enää 17 yötä

Kesäseuraradio kera Suviseurojen kuuluu kohta – enää 17 yötä

Kesäseuraradio on Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) kanava. Kesäseuraradio löytyy osoitteesta www.kesaseuraradio.fi. Kesäseuraradio avautuu juuri ennen Suviseuroja 30.6. Kesäseuraradion nettisivulta löytyy jo nyt  aiempina kesinä julkaistuja ohjelmia tallenteina. Suviseurojen aikana Kesäseuraradio lähettää suorana kaikki seurapuheet. Lisäksi saarnojen välissä on virsiä ja Siionin lauluja. 

Seurojen väliajalla lähetettävät ohjelmat tukevat uskosta nousevaa opetusta ja elämää. Viime kesänä kuulunut Käännekohtia Raamatun henkilöiden elämästä -sarja saa jatkoa tänä kesänä. Raamatun kirjoista tutustutaan Sananlaskuihin. Tulevaisuus ja toivo – SRK:n viestinnän vuositeema – kuuluu monien ohjelmien sisällössä. Ikkunoita on sarja, jonka ohjelmat avaavat ikkunoita erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten arkeen, elämään ja uskoon. Kesäseuraradiossa on myös uskonopillista sisältöä, ja lapsille on omia ohjelmia. 

Kesäseuraradio ei lähetä saarnojen tulkkauksia, vaan ne löytyvät suviseurat.fi-sivustolta. Sieltä löytyy myös seuraohjelma. 

Kesäseuraradion taajuudet löytyvät täältä: https://www.kesaseuraradio.fi/taajuudet/.

 

 

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >