Suviseurat Reisjärvellä järjestetään radiossa ja verkossa

Suviseurat Reisjärvellä järjestetään radiossa ja verkossa

SRK:n johtokunta on tehnyt päätöksen Reisjärven Suviseurojen toteuttamisesta radiossa ja verkossa tulevana kesänä 2021. Suviseurat järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaan 2.–5.7.2021. Radio- ja verkkoseurojen lähetyspaikkana toimii Reisjärven kristillinen opisto. 

Suviseurat järjestetään SRK:n vuosikokouksen hyväksymän suunnitelman mukaan Reisjärvellä 2021, Lopella 2022, Kauhavalla 2023 ja Pudasjärvellä 2024. SRK selvitti myös mahdollisuutta siirtää edelleen vuodella eteenpäin Suviseurojen järjestelyvuoroja.

– Keskustelujen jälkeen päädyttiin yhteiseen näkemykseen aikaisemmin hyväksytyn suunnitelman noudattamisesta. Uuteen siirtoon olisi liittynyt useita epävarmuustekijöitä, kuten solmitut aiesopimukset, lisäkulut ja yhteistyökumppanien omien suunnitelmien muuttuminen, SRK:n johtokunnan puheenjohtaja Matti Taskila toteaa.

Tulevan kesän seuroja on valmisteltu pitkään. Kenttäjärjestelyt ovat pitkällä ja taloudellinen panostus seurojen valmisteluihin on suuri. 
– Yleisötapahtuman valmistelutyössä on vuosien 2019–2021 aikana syntynyt merkittäviä kustannuksia. Toiveemme on saada valtionhallinnon tukea kenttäseurojen peruuntumisen aiheuttamaan tappioon, toteaa pääsihteeri Juha Kaarivaara.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >