Lähetystyötä tehtiin pandemiasta huolimatta

Lähetystyötä tehtiin pandemiasta huolimatta

Lippurivistö Suviseuroissa

 

SRK:n organisoimaa lähetystyötä tehtiin viime vuonna maailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta. Vallitsevan tilanteen vuoksi työtä tehtiin kuitenkin etäyhteyksin. Merkittävät satsaukset tietoliikenneyhteyksiin ja äänentoistovälineisiin takasivat sen, että lähetystyön seuroja voitiin järjestää enemmän kuin koskaan aiemmin ja turvallinen sanoma saavutti kuulijat ympäri maailman säännöllisesti.

Kenttäseuroissa nähtävä komea lippurivistö on lisääntynyt yhdellä lipulla. Mukaan on liittynyt Guinea, johon perustettiin paikallinen, ranskaksi toimiva Anteeksi antamuksen kirkko. Kirkkoon kuuluu toistasataa aikuista jäsentä.

SRK tekee myös humanitaarista avustustoimintaa. Koronapandemia toi omat haasteensa sen toteuttamiseen, sillä henkilökohtaisia yhteyksiä ulkomailla toimiviin paikallisiin avustustyöntekijöihin ja avustettaviin ei ollut, vaan yhteydet hoidettiin etäyhteyksin. Perustoiminta jatkui kuitenkin normaalisti. SRK:n humanitaarisen avun keskeisin avustuskohde viime vuonna oli lasten ja nuorten kouluttaminen. Sen lisäksi avustusrahaa annettiin lääketieteelliseen apuun ja ruoka-apuun.

Koko lähetyksen SRK:n lähetystyön kuulumisista voit kuunnella Kesäseuraradion sivuilta tai SRKnyt-kanavalta YouTubesta.

Katso myös Samwel Okolasta (tekstitys suomeksi) ja Natalie Louista (tulkattu ranskaksi) kertovat videot.  

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >