Reisjärven Suviseurojen seuramerkki on pian saatavilla julkaisumyymälässä

Reisjärven Suviseurojen seuramerkki on pian saatavilla julkaisumyymälässä

Suviseurojen ulkoiset puitteet säilyvät vuodesta toiseen samanlaisina. Valkeaa suviseuratelttaa ympäröivät ravintolakatos, myymälät, infopisteet sekä majoitusalueet telttoineen ja asuntovaunuineen. Avajaispäivänä keskusalueelle nousee juhlava lippurivistö.

Eri vuosien suviseurakuvat erottaa toisistaan muutamasta seikasta. Jokaisiin Suviseuroihin suunnitellaan uniikki keskuskentälle rakennettava juhlaportti, jonka symboliikkaa toistaa juuri näihin Suviseuroihin suunniteltu seuramerkki. Seuramerkin hankkiminen on ollut monelle seuravieraalle yksi ensimmäisiä toimia majoittumisen jälkeen. Kun on saatu teltat pystyyn ja vaunu paikoilleen, lähdetään kentälle ostamaan myymälästä seuramerkki ja -ohjelma ja kiinnitetään merkki rintaan: nyt ollaan Suviseuroissa! 

Reisjärven Suviseurojen seuramerkin ovat suunnitelleet Saara-Maria Tölli, Päivi Jyrinki ja Timo Veikko Kinnunen. Seuramerkissä nuori ihminen nojaa kämmenen muotoiseen istuimeen ja pitää kädessään laulukirjaa. Ihminen suuntaa katseensa taivaalla olevaa valaistua ristiä kohti. 

Seuramerkki on saanut aiheensa Suviseurojen tunnuslauseesta ”Herra, sinuun minä turvaan”. Tunnuslause on Psalmista 31. Seuratunnus muistuttaa pysyvästä turvasta ja luottamuksesta kaikkivaltiaan Jumalan huolenpitoon. Merkissä korostetaan myös Jumalan sanan kuulossa olemisen tärkeyttä. Ihminen katsoo ristiä ja uskoo Kristukseen kuulemaansa evankeliumiin turvaten. 

Reisjärven Suviseurojen seuramerkki on ladon tai majan muotoinen. Se on vertauskuva Jumalan valtakunnasta kotina. Lato symboloi myös viimeisiksi peltoseuroiksi ajateltuja seuroja, jotka suunniteltiin järjestettäväksi Reisjärven Järvikylän maalaismaisemassa. 

Suviseurat järjestetään tänä vuonna radiossa ja verkossa. Vaikka emme tänä vuonna tapaa juhlaportilla, sinulla on mahdollisuus hankkia seuramerkki SRK:n julkaisumyymälästä. Merkki tulee myyntiin lähiaikoina, ja sen myynnistä saatava tuotto käytetään Reisjärven, Ranuan ja Jämsän kristillisten opistojen hyväksi.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >