Lasten lauluryhmä avustaa Suviseurojen pyhäkoulussa ja lastenlaulutuokiossa

Lasten lauluryhmä avustaa Suviseurojen pyhäkoulussa ja lastenlaulutuokiossa

Lasten lauluryhmä koottiin Reisjärven Suviseurojen lastenlaulutuokiota ja pyhäkoulua varten jo syksyllä 2019. Suunnitelmissa oli aluksi äänittää peltoseurojen lastenlaulutuokio, mutta tätä on jouduttu lykkäämään. Koronapandemian vuoksi ryhmän toiminta oli jonkin aikaa tauolla, ja toukokuussa harjoitukset taas käynnistyivät. Lauluryhmässä laulaa parikymmentä alakouluikäistä Reisjärveltä ja lähialueilta.  

Lauluryhmä harjoittelee Heidi Huhtalan johdolla Reisjärvellä. Lasten lempilauluja ovat ”Pikku lintu riemuissaan”, ”Minä olen ihme suuri” ja ”Taivaan Isä, sinulla on paljon enkeleitä”. Näitä lauletaan jokaisessa harjoituksessa sydämen pohjasta.

Tärkeä hetki koittaa parin viikon päästä, kun lasten lauluryhmä esiintyy suviseurasunnuntain pyhäkoulussa ja laulutuokiossa. Sitä ennen on vielä luvassa parit harjoitukset ja Heidin lupaama lettukesti- ja pihapeli-ilta palkaksi talkoisiin osallistumisesta. 

Lue ensi viikon Päivämiehestä lauluryhmän harjoituksista. Päivämies on samalla Suviseurojen infonumero. 

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >