Yli kuukauden mittainen Kesäseuraradio toteutuu vapaaehtoisvoimin

Yli kuukauden mittainen Kesäseuraradio toteutuu vapaaehtoisvoimin

Kesäseuraradion lähetys alkaa keskiviikkona 30.6.2021 klo 12 ja päättyy maanantaina 9.8.2021 noin klo 22. Lähetys on kuunneltavissa FM-taajuuksilla sekä nettiradiossa. Taajuudet, nettiradio sekä tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät kesaseuraradio.fi-sivulta. Kesäseuraradion taustayhteisönä on Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry.

Kesäseuraradio lähettää suorana Suviseurat sekä kolmet opistoseurat. Lisäksi kuullaan puheita Pohjois-Amerikan sisarjärjestön LLC:n Suviseuroista sekä Ruotsin sisarjärjestön SFC:n seuroista. Seurojen välipäivinä kuullaan arkistosaarnoja ja iltahartauksia. Jokaisena lähetyspäivänä on kaikenikäisille suunnattua ohjelmaa sekä virsiä ja Siionin lauluja. Ohjelmissa teemoina ovat mm. ”Ikkunoita henkilökohtaisiin kokemuksiin”, ”Jumalan sanan perustalla” sekä Raamatun Sananlaskut. 

Kaikki Suomen Suviseurojen ja opistoseurojen seurapuheet lähetetään suorana YouTube-kanavalla SRKnyt. Seuratoimitus toimii osana Kesäseuraradiota ja huolehtii some- ja verkkoviestinnästä. Seurojen aikana viestitään aktiivisesti Suviseurojen ja opistoseurojen verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavilla, joihin tarkemmat kanavatiedot löytyvät kyseisiltä verkkosivuilta.

Vuoden ympäri Kesäseuraradion, seuratoimituksen ja kuvapalvelun talkoolaisia on noin 150. Suunnittelut, koulutukset ja toteutus tehdään lähes kokonaan vapaaehtoisvoimin. 

Suviseurojen aikana kuvapalvelun kautta on mahdollista saada kuvia median käyttöön. 

https://www.flickr.com/photos/suviseurat/albums 

Linkki löytyy myös osoitteesta https://www.suviseurat.fi/medialle/ 

 

Lisätietoja:

Juha Alanko, Kesäseuraradion päätoimittaja 050 559 4422

Harri Vähäjylkkä, SRK:n viestintäpäällikkö 044 717 3814

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >