Seuramerkissä käytetyillä väreillä on oma symboliikkansa

Seuramerkissä käytetyillä väreillä on oma symboliikkansa

Reisjärven Suviseurojen tunnuslause ”Herra, sinuun minä turvaan” (Ps. 31:2) muistuttaa meitä siitä, että saamme luottaa ja turvautua Jumalaan ja hänen kestävään sanaansa.

Värimaailma tukee seuramerkin symboliikkaa: Purppuran väri kuvaa Kristuksen kuninkuutta. Purppura on kuninkaallinen väri. Raamatun aikana purppuran värinen kangas on ollut kaikkein kallisarvoisinta. Keskiosan vihreä kuvaa uutta kasvua ja tulevaisuuden toivoa. Purppura ja vihreä ovat myös toistensa käänteisvärit, ja sopivat siksi hyvin yhteen.

Vasemman alalaidan harmaa kallio muistuttaa, että usko ei ole omissa voimissa, vaan voimme voimme nojata uskon lujaan perustukseen, Herraan Jeesukseen. 

Seuramerkin voi tilata muistoksi 8.6. alkaen SRK:n verkkokaupasta. Merkin myynnistä saatava tuotto käytetään Reisjärven, Ranuan ja Jämsän kristillisten opistojen hyväksi.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >