Suviseurat alkavat tällä viikolla

Suviseurat alkavat tällä viikolla

Juhannus on vietetty, ja nyt alkaa suviseuraviikko. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona Reisjärven opistolla on suviseuratalkoot, sillä radio- ja verkkosuviseurat lähetetään sieltä. Talkoissa rakennetaan mm. juhlaportti ja puhujankoroke sekä valmistellaan mm. radio- ja videostudiota, sakastia ja mediakeskusta. Somessa (SRKnyt) on kuvia talkoista tämän päivän aikana.

Keskiviikkona alkaa Kesäseuraradion lähetys klo 12.00. Torstaina Suviseurat radiossa ja verkossa alkavat aattoseuroilla klo 12.30. Perjantaina on Suviseurojen avajaiset klo 10.00. Avajaisissa tervehdyksensä esittävät SRK:n puheenjohtaja Matti Taskila, Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalo sekä Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Taisto Peltoniemi. Suviseurat jatkuvat maanantaihin 5.7. saakka. 

Reisjärven opistolla on majoitusta vain talkoolaisille. Reisjärven opiston Matkaparkki ja lähialueen pellot eivät ole käytössä Suviseurojen aikana. 

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >