Luo suviseuratunnelmaa kotiisi Suviseurapaketilla

Luo suviseuratunnelmaa kotiisi Suviseurapaketilla

SRK:n verkkokaupassa on myynnissä tuotepaketti, joka auttaa luomaan suviseuratunnelmaa kotiin. Suviseurapaketti sisältää tunnuslausebanderollin, seuramerkkijulisteen, kaksi seuramerkkiä ja seuraohjelman.

– Suviseurapaketin avulla voi rakentaa esim. juhlaportin tai kokoontumispaikan, jossa voi pysähtyä kuuntelemaan ja katselemaan Suviseurojen lähetystä ja viettää suvijuhlaa yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Tunnuslausebanderollin voi ripustaa esim. kahden puun väliin, talon seinään tai itse rakennettuun juhlaporttiin. Julisteen voi laittaa seurapaikan seinälle. On mukava selata paperista seuraohjelmaa kännykän sijaan, kun haluaa nähdä, mitä ohjelmaa on seurapäivien aikana, kertoo opastetoimikunnan Saara-Maria Tölli Suviseurapaketin sisällöstä.

– Kun varsinaisia suviseuratalkoita ei ole juurikaan ollut, voi kukin osallistua kotonaan talkoisiin valmistelemalla omia seuroja, Tölli vinkkaa. 

Suviseurapaketin voi tilata SRK:n verkkokaupasta. Paketti on myynnissä 28.6.2021 asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Kuvat: Lotta Laitinen

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >