Suviseurojen järjestelyt ja tapahtuman aikaiset seuravieraiden palvelut tehdään talkootyövoimalla

Suviseurojen järjestelyt ja tapahtuman aikaiset seuravieraiden palvelut tehdään talkootyövoimalla

Työvoimanhankinta on iso prosessi ja vaatii paljon järjestelyorganisaation ja koko Keskisen järjestelyalueen ihmisten aikaa ja vaivaa. Vuoden 2020 keväällä organisaatio ja alueen työvoiman kerääjät saivat kirjattua yli 80 % tarvittavasta työvoimasta. Yhteensä yli 10 000 työvuoroa on jo rekisteröity. Kiitos kaikille työvuoroihin lupautuneille!

Jotta tämä työ ei menisi hukkaan, on toivottavaa, että työvuoroihin lupautuneet henkilöt olisivat käytettävissä myös ensi vuonna kesän 2021 Reisjärven Suviseuroissa. Työvuorot on automaattisesti siirretty työvoimaohjelmistossa samaan ajankohtaan suviseuraviikonlopulle ensi kesälle. Päivämäärä vain vaihtuu. Esimerkiksi perjantaiaamulle kirjattu työvuoro on samaan kellonaikaan perjantaiaamuna Suviseuroissa 2021.

Mikäli et pääse suorittamaan sovittua työvuoroasi kesällä 2021, hankithan itsellesi sijaisen. Jos et kuitenkaan saa sijaista työvuoroosi tammikuun 2021 loppuun mennessä, otathan yhteyttä työvoimatoimikuntaan.

tyovoima@suviseurat.fi
0401320777

Sähköpostia luetaan satunnaisesti syyskuun 2020 loppuun saakka. Sen jälkeen taas säännöllisemmin.
Puhelin päivystää toukokuun 2020 loppuun saakka ja avautuu jälleen tammikuun alussa 2021.

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >