Viestinnän talkoolaiset valmistautuvat kesän seuratapahtumiin

Viestinnän talkoolaiset valmistautuvat kesän seuratapahtumiin

Viikonlopun viestinnän kurssilla Reisjärven opistolla oli tekemisen meininki. Tulevan kesän seuratapahtumiin valmistauduttiin monella tavalla. Simulointiharjoituksessa tulevan kesän talkoolaiset harjoittelivat omia roolejaan ja yhteistyötä muiden talkoolaisten kanssa. Opistolle rakennettiin viisi radiostudiota, joissa on-air-tuottajat, juontajat, äänitarkkailijat ja editoijat työskentelivät yhdessä etänä olevien seuratoimitusten kanssa. Myös tulevan kesän Suviseuroissa osa talkooväestä on etänä ja osa paikan päällä. 

Talkoolaiset harjoittelevat kesää varten

 

 

 

 

 

 

 

Osa talkoolaisista osallistui kurssille etänä

Työtä tehdään monilla lahjoilla. Viestinnän, kielten, tekniikan ja valokuvauksen osaajia tarvitaan. Uutena osa-alueena on tullut videostriimaus. Osa talkoolaisista on saanut jo työnsä aika lailla valmiiksi, sillä iso osa Kesäseuraradion ohjelmista tehdään talven aikana. Vastuuhenkilöitä on parisenkymmentä, viestinnän talkoolaisia on reilut 150.

– Voin olla hyvin luottavaisella mielellä, kun on osaavat vastuuhenkilöt, jotka tuntevat ja tietävät asiat, toteaa Kesäseuraradion ja seuratoimituksen päätoimittaja Juha Alanko. Alangon tehtävänä on rakentaa puitteita ja yhteyksiä kesäseuraviestinnän eri toimijoiden välillä. Kesän suurten seurojen onnistuminen vaatii monen organisaation yhteistä työpanosta. On tärkeää, että tieto liikkuu ja välittyy.

Alanko toivottaa kaikki tervetulleiksi Reisjärven Suviseuroihin radiossa ja verkossa:

– Vaikka tapahtumaa ei ole, Suviseurat järjestetään. Vielä on Jumalan sana esillä, tervetuloa kuulolle!

Kesäseuraradio kuuluu tulevana kesänä 30.6.–9.8.

#suviseurat #kesäseuraradio

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >