Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan Kesäseuraradion lähetystä ja Reisjärven Suviseuroihin radiossa ja verkossa!

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan Kesäseuraradion lähetystä ja Reisjärven Suviseuroihin radiossa ja verkossa!

Kesäseuraradion tämän vuoden päätoimittaja Juha Alanko odottaa tyytyväisenä huomenna 30.6. alkavaa Kesäseuraradion lähetystä.

– Odottavalla mielellä ollaan. Kaikki valmistelut ovat hyvällä mallilla. Kohta ajelen kohti Reisjärven opistoa. Huomenna aloitetaan lähetys alkuhartaudella ja illalla on toivelauluohjelma, johon on tullut hyvin toiveita. Iltapäivällä pääsemme tutustumaan myös Reisjärven Suviseuroihin vuodelta 1968. Itsekin olen näissä seuroissa ollut mukana pikkupoikana.

Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Taisto Peltoniemi on seurannut suviseuratalkoita hyvällä mielellä.

– Järjestelyt ovat sujuneet hyvin. Olen ilolla pannut merkille, kuinka vastuullisesti ja tarmokkaasti järjestelyjä on viety eteenpän. Tunnelma talkoissa on ollut iloinen ja terveellisen huumorin sävyttämä. Minua on puhutellut talkoita seuratessani välitön ja rakkauden sävyttämä ilmapiiri, jota olen kohdannut.

Suviseurojen päätarkoitus on Jumalan sanan esillä pitäminen.

– Nyt kun Suviseurat on radiossa ja verkossa, meillä kaikilla on varmasti paljon paremmat mahdollisuudet hiljentyä Jumalan sanaa kuuntelemaan, miettii Peltoniemi.

– Meistä kukaan ei vielä tiedä, mitä kuolemattoman sielun ravintoa, uskon vahvistusta ja virvoitusta Taivaan Isä on meille itse kullekin varannut. Siksi kannattaa hiljentyä rukouksen mielellä Suviseurojen sanoman äärelle.

Tämänkin kesän Suviseuroissa halutaan välittää turvallista sanomaa syntien anteeksiantamuksesta, kutsua uskomaan ja iloitsemaan kestävästä turvasta. Suviseurojen päätoimikunta kutsuu kaikkia kuulolle. 

– Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja katsomaan!

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >