”Tuntui kuin laulu olis tullut suvisteltasta!” – virtuaalisen lauluillan tallenne on edelleen kuultavissa

”Tuntui kuin laulu olis tullut suvisteltasta!” – virtuaalisen lauluillan tallenne on edelleen kuultavissa

– Olipa mukava kuunnella ja pääsi ihan suviseuratunnelmaan. Tuntui kuin laulu olis tullut suvisteltasta, kuvaili eräs osallistuja Suviseurojen Instagram-tilillä virtuaalista Siionin laulujen iltaa, joka lähetettiin Haapajärven kirkosta 8.5.2020.

– Oli tietysti harmi, että seurakansa ei voinut olla kirkossa paikan päällä. Olisi ollut hienoa kokea tunnelma ja voimakas veisuu. Nytkin tunnelma oli tietysti ainutlaatuinen, kun tiesi, että lähetystä kuuntelee tuhansia ihmisiä, joista osa laulaa mukana, kertoi puolestaan lauluillassa tervehdyssanat lausunut kirkkoherra Kari Tiirola lauluillan jälkeen.

Lauluiltaa seurattiin 12 000 eri osoitteesta. Kuvaterveisiä ja kommentteja lähetettiin sairaalasta, kotoa, automatkalta, takkatulen äärestä, ikkunan pesun lomasta, luontoretkeltä. Niitä saatiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

– Kestävästä turvasta on tämän illan lauluissa kuultu hyvin monella tavalla. Saakoon näiden laulujen sanoma säilyä meidän sydämissämme. Niin, että muistaisimme elämämme matkalla aina sen, että ihmisen turva viime kädessä on Kaikkivaltiaassa taivaan Jumalassa, puhui Reisjärven Suviseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Taisto Peltoniemi lauluillan päättäneessä hartaudessa.

Tallenne illasta on edelleen katsottavissa YouTube-kanavalla:

Ajankohtaista

Uutisia ja tapahtumia Suviseuroista

25.04.2021

Olennainen on kirkastunut

Suviseurojen järjestäminen vaatii vastuuhenkilöiltä pitkän, monen vuoden sitoutumisen työtehtävään. Monille Reisjärven suviseuraorganisaation vastuuhenkilöille työrupeama alkoiJatka lukemista >

06.05.2020

Jos Jumala suo

Muhoksen Suviseurojen päätössanoissa viitattiin Reisjärven Suviseuroihin niin tutuilla sanoilla: ”Jos Jumala suo”. Siitä hetkestä alkoiJatka lukemista >